sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Viikonloppuna

Meillä on ollut ihana viikonloppu. Aurinkoiset kelit helli meitä, joten viikonloppu on kulunut lähinnä ulkona ollessa. Aika mahtavaa, että toukokuussa on tällaiset helteet. Perjantaina oltiin naapurissa äitiystävän ja Leon tulevan heilan takapihalla. Siinä pihalla auringossa nauttiessa ja lasten leikkiessä tuli ihan olo, että mä en halua koskaan ikinäikinä töihin. Miksi kukaan haluaisi olla mitään muuta kuin kotiäiti? Se meni aivan lomailusta, varsinkin kun juotiin pilleillä (alkoholitonta) vadelmamojitoa ja lasten pikkukivien ja mullan syöntiä lukuunottamatta kaikki meni ihan nappiin. Onhan näille päiville toki vastapainoksi niitä ihan karseitakin päiviä (jolloin mietin, että miksi kukaan haluaisi olla kotiäiti). Lauantaina käytiin toisen äitiystävän (@hannakaisaran) luona. Juhlittiin Leon tulevan bestiksen 1-vuotissynttäreitä. Siinä melskeessä ja lasten tohinassa tuli olo, että mitä jos se pikkusisarus... Olihan ne nyt niin söpöjä kaikki yhdessä vaikka varastelivatkin toistensa leluja ja veivät maissinaksut suusta.

Kattaus ja kaikki koristeet oli niin suloisia. Tästä on paha pistää paremmaksi. Kaikki oli hyvällä maulla suunniteltu ja tarkkaan harkitusti söpöä!Äitienpäivä alkoi aivan väärällä jalalla. Joskus tuntuu siltä, että naiset ja miehet ovat oikeasti ihan eri planeetoilta. Meillä oli kuitenkin huonosta alusta huolimatta tosi kiva päivä mummolassa. Pihalla oli niin lämmin, että Leo pääsi ammeeseen polskimaan.  


Syötiin hyvin ja Leokin sai maistaa kakkua. Jonkun mielestä tarpeetonta, mutta mun mielestä ihan kiva juttu jos joskus saa jonkun palan leivonnaista. Leo syö muutenkin pitkälti samoja ruokia kuin me. Päikkäreiden jälkeen käytiin läheisellä lammella heittelemässä kiviä ja ihmettelemässä metsää.Aikaa riitti myös sormiväritaiteiluun. Taas yksi hieno kehystettävä maalaus. Kohta voidaan tapetoida koko huone niillä...Ei meidän viikonloput aina ole näin täynnä ohjelmaa. Nyt vaan sattui samaan syssyyn kaikki kivat jutut. Ei ihan perusviikonloppu, mutta en valita. Nyt toivotaan, että kivat säät jatkuu!  Tämäkin päivä sai ruusuisen loppunsa. Joskus miehille kai täytyy vaan sanoa todella suoraan...


Kivaa alkavaa viikkoa!

*Rattaat yhteistyössä Jollyroom.fi kanssa

6 kommenttia:

 1. Kivalta kuulostaa teidän viikonloppu, vaikka huono aamu just äitienpäivänä ei ookkaan niin ihanaa :D

  VastaaPoista
 2. Ihania kesäkuvia ja tosi kivankuuloinen viikonloppu teillä ollut :*

  VastaaPoista
 3. Voi että, meillä myös äitienpäivä aamu oli noh...Jotain muuta kuin olin odottanut.Mutta iltaa kohti parani:) Miehet!!!
  Ihania kuvia<3

  VastaaPoista
 4. oo mitä kesäkuvia! mä en kestä kun Leo on tollane kunnon säihkysilmä, ihana!!: 3

  VastaaPoista
 5. ihania kuvia! Nää säät on niin <3 toivottavasti olis ens viikon loppuun saakka :)

  VastaaPoista
 6. Hih, mie en saanu niitä ruusuja vaikka suoraan sanoinkin että olis parempi ostaa ;'D Ihanan kuuloinen kesäinen viikonloppu teillä! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥