sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Imetyksen jälkeen - Vessapaperia liiveihin?

Vietin eilen synttäreitäni pienessä mekossa ja pienessä sievässä. Vielä on muutama päivä aikaa olla nuorempi, joten podetaan sitä ikäkriisiä sitten vähän myöhemmin. Pieni mekko oli kohtalaisen antelias ja kohtalainenkin taitaa olla vain vähättelyä. Ihana mekko joka tapauksessa. Täähän menis kurkistusluukkuineen hyvin imetysmekosta, hah!

imetys

Jo ripariaikoina sain lempinimen "Pamsu", josta voi päätellä, että mulle annettiin oikein kahdella kauhalla täytettä. Nyt ne täytteet ovat ottaneet suuntansa napaa kohden niin kuin paljon rakastetussa pehmolelussa, eikä ihme. Imetys on jättänyt jälkensä. Kyllähän se on rankkaa työtä. Luojan lahja naisille on hyvä itsetunto ja itsevarmuus. Omalla kohdallani itsevarmuuteen auttaa myös kunnon push upit. Ei mun itsetuntoni ole mitenkään riippuvainen push up liiveistä, mutta kyllähän käsi kädessä kulkevat ystävykset nostattavat mieltä enemmän kuin toisistaan eksyneet.

Mekkoa mallaillessani totesin, että antavan etumuksen vuoksi olisi kiva kun symmetria toteutuisi. Mutta hetkinen, toinen kuppi täynnä ja toinen on puoliksi tyhjä. Mikä avuksi? Liivien mukana tulevat täytteet ei ihan toimi, liian littania. Tuli ihan sellainen flashbackfiilis ala-asteelle. Kaipa jokainen tai ainakin melkein jokainen on kokeillut vessapaperia liiveihinsä? 


Hyvät äidit ja muut eriparisten kavereiden kantajat: paras apu löytyi pojan sukkalaatikolta.  Juuri sopivan kokoinen täyte liiveihin. Naurettiin tätä tyttöystävien kanssa kippurassa. Äiti lähtee bilettämään lapsen sukka rintsikoissa. Suosittelen. Sitä paitsi lapsen sukkaa tanssilattialla on helpompi selitellä kuin puolikasta vessapaperirullaa. Voi minua hassua, mistäs tuo tupsahti? Tämmönen mä oon: hupsu äiti. Ei sillä, että mulla olisi niin käynyt, onneksi! 

Tätä kirjoittaessani mietin, että nämä mun postausten aiheet muuttuvat päivä päivältä hullummiksi. Aloitin blogin raskausoireista päivittäen ja nyt kerron teille kuinka satunnaisesti mun rintsikoista saattaa nykyään löytyä koon 21 sukka. Kiitos ja olkaa hyvät. On ehkä aika mennä nukkumaan.

20 kommenttia:

 1. Hahah sä oot kyllä niin mahtava persoona 😄 ♡♡
  Mä saisin varmaan tunkee sukat laatikon kanssa liiveihin että saisin jokseenkin mukavan olloiset näistä. Jos olisi rahaa paljon niin kävisin naapurissa hakee täytettä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiiikuu sääää oot! 😘 Mennää sitte yhdessä tissit olan takana ku lapset on tehty 😂👋🏻

   Poista
 2. Mullakin oli vasta sukka liiveissä. Mutta ihan vaan koska liivinsuojukset olivat hetkellisesti päässeet loppumaan 😅

  VastaaPoista
 3. Hassu! Ja sun rinnat näyttää hyvältä, multa katosi kokonaan imetyksen lopulla! :)

  VastaaPoista
 4. Ahahhahaa oot ihana <3 let me know kun keksit ratkasun tyhjiin ja roikkuviin teepusseihin kun rullattu nahka ei niin kauniilta push upeissa näytä :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahahahah 😂 Hörötän ääneen täällä! Olisko kumppari kaulan taakse ja ylös? 😄 Hyvältä näytät! ❤️

   Poista
 5. Pakko oli tulla lukemaan. Sulla on tosi kiva tyyli kirjoittaa. Tykkään! Ja onnittelut. Näytät tyrmäävän kauniille. Sukan kanssa ja ilman.

  VastaaPoista
 6. Niin mainion hauskasti kirjoitat! Mun lempiblogi:) Todella kaunis olet!

  VastaaPoista
 7. Ahhahaa en kestä sua, oot ihan paras :D paljonkohan mie tarviin sukkia sitten joskus vuoden päästä.... :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥