perjantai 29. heinäkuuta 2016

Laiskanpulskea ja skandaaliton äitiysblogi

Kun jotkut jännittävät saavatko ostettua omakotitalon tarjoamallaan hinnalla, mä jännitän sitä muistanko tällä kertaa leikata Leon kynnet päikkärien aikana. Meidän elämä on harvinaisen tasaista ja tavallista. Elämä on nyt tavallaan sellaisessa risteyskohdassa. Ei meille kuulu mitään erikoista, uutta tai kummallista, ei uusia vauvoja eikä omakotitalon rakennusta. Silti pitkästä aikaa mulla on enemmän kirjoitettavaa kuin olisi aikaa. 


Tuntuu, että elämässä on aina joku juttu mitä odottaa ja jännittää. Katse tulevaisuudessa ja uusia tuulia haistellen. Suosituimmat blogit on useimmiten sellaisia joissa tapahtuu kaikkea jännittävää. Draama ja virstanpylväät elämässä myy. Siksi mietinkin ajoittain blogin tulevaisuutta. Äitiysblogeja on yhtä paljon kuin parittomia sukkia ja kadonneita tutteja lapsiperheissä. Pitäisi olla jotain millä erottua. Nousukiitoon blogin kanssa pääsisi jos olisi jotain millä mässäillä. Meillä ei ole ja hyvä niin. Nyt etenemme verkkaisen tasaisesti. Ollaan onnellisia tästä hetkestä, mässäillään ainoastaan pullalla ja haistellaan tuulahduksia pyykkikorilta päin. 


Blogi on skandaaliton, rehellinen ja laiskanpulskean arkinen. Kukat meillä ovat kuolleita, pyykkikori täynnä ja ruokana useimmiten makaroonilaatikkoa. Kaipa se riittää. Mulla ei ole antaa teille uhmakkaan taaperon satunnaisia raivokohtauksia enempää jännitystä. Kai tämä bloginkin matka etenee, onhan tämä oikeaa elämää. Ehkä me saamme toisen lapsen ja joskus rakennamme talon. Miehen mielestä siinä talossa pitäisi sitten olla torni. Ei monen blogin tarinassa ole taloa, jossa on torni, eihän? Kerron teille kuinka palaan työelämään. Tarinoin uudestaan raskausjuttuja. Kirjoitan ylös murheita ja pelkoja. Paljastan pieniä salaisuuksia ja avaan sydäntäni. 

Jännittävin juttu mun elämässä tämän arjen keskellä on huomiset Kaksplussan pippalot. Ihan huikeeta päästä näkemään kaikki milffit, joiden kanssa kälätetään päivin ja öin WhatsApp-ryhmässä ja vaihdetaan kommentteja blogeissa. Sain uuden mekonkin ostettua kun asukriisi alkoi ahdistamaan.


Hanna muuten juuri kirjoitti blogissaan mikä on hyvän blogin resepti. 

Minkälainen on teidän mielestä hyvä blogi? 

13 kommenttia:

 1. Kuulostaa just ihanalta arjelta. Ihanailen sun blogin ulkoasua, isoa kuvia ja mietittyä, tiivistä mutta ilmavaa tekstiä. Mikä mua harmittaa on se, että en tällä kertaa pääse huomisiin bileisiin mukaan. Pitäkää hauskaa muruset! Kiitos jaosta :)

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus jälleen. Sun juttuja on kiva lukea. Niistä tulee jotenkin todella hyvä fiilis. Ja oi miten kaunis laukku. Huomenna nähdään! Bling, bling...

  VastaaPoista
 3. Sun blogi on just kaikkein paras. Täällä tulee käytyä aina ekana tsekkaan oisko jo tullu uutta postausta :) jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 4. Mä tykkään sun blogista, ja on oikeestaan aino blogi mitä säännöllisesti seuraan! :) rehellista vauva arkea, sitä just mitä useimmilla varmasti on, ei mitään sen enempiä mässäilyjä tarvita. :)

  VastaaPoista
 5. Tasapaksu arki on just hyvä! :) ja vaikka perhe/mammablogeja onkin vaikka kuinka, niin kahta samanlaista ei kyllä ole :)

  VastaaPoista
 6. Heippa, kyllä on mukava blogi. Ehkä tämä jättää siksi hyvän maun, koska on juurikin aito. Aitoa menoa. Myös tietty se, että samaistun niin tähän omalla tasaisella pulskealla arjellani. Hyviä arjen päiviä sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos ja pieni niiaus! Ihanaa pulskeaa arkea sinne! 😊

   Poista
 7. Ei kai sitä skandaalia tarvitse ollakseen mielenkiintoinen? Pienet arjen jutut tekevät elämän loppuen lopuksi mielenkiintoiseksi. Eikö vain?

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥