perjantai 8. heinäkuuta 2016

#OOTD ja ihana koru By Pinja (Sis. linkin arvontaan!)

Oletteko jo kuulleet By Pinja koruista

"By Pinja on kotimainen silikonisia koruja valmistava yhden äidin ja pienen pojan yritys. Korumme on valmistettu BPA-vapaista silikoni-helmistä, kestävästä satiininarusta sekä lukosta, joka napsahtaa auki liian lujaa vetäessä.

Korujen idea on antaa pikkukäsille turvallista näperreltävää imetyksen, sylittelyn ja kantamisen ajaksi, jolloin äiti välttyy nipistelyltä ja hiuksista kiskomiselta. Korut sopivat myös pureskeltavaksi hampaiden tehdessä tuloaan."

Imetys ei enää ole mitenkään mahdottoman suuressa roolissa meidän arjessa. Imetyskertoja on vain pari hassua vuorokauteen. Mulla ei ole enää pientä sylivauvaa vaan taapero, joka päivä päivältä viihtyy vähemmän sylissä ja enemmän nenänpää hiekkalaatikon reunalla. Silti mä sain päähänpinttymän By Pinja korusta. Pakko saada - ja tiedätte varmaan mitä käy silloin kun nainen jotain haluaa? 

by pinja bypinja imetyskoru silikonikoru vimma vimmacompany mystical flower
By Pinja & Vimma Mystical flower

Ensimmäinen By Pinja koru kotiutui mulle (vai meille?) noin kuukausi sitten. Voi kun olisin hoksannut haluta jo silloin kun Leo oli pienempi ja imetyskin suuremmassa roolissa. Leo nimittäin rakastaa näpertää ja pureskella näitä. Varmasti kiva apu hampaita tehdessä ja imettäessä hyvä puuha pienille käsille. Korun "käyttötarkoituksen" ei kuitenkaan tarvitse rajoittua vain imetysaikaan. Onhan tämä hitsin hieno vaikka siinä ei roikkuisikaan vauvaa jatkeena. 

Olin onnessani kun sain yhteistyön merkeissä toisen korun meille. Valitsin liilan purples korun, sillä se sopii aivan täydellisesti uuden Vimman luottomekkoni kanssa. Ihana yhdistelmä, eikö?  Nyt multa löytyy siis kaksi eri väristä kaunokaista korunaulakosta. Tai no, oikeasti nämä löytyy milloin mistäkin; pöydän alta, lelulaatikosta tai koiranruokakiposta... Leon lemppareita nimittäin.

vimma mystical flower vimmacompany

Tässä on koru, joka on ainakin omasta mielestäni äitien tyylin viimeistelijä. Todellinen äitien must have! 


bypinja

Löytyykö sulta jo By Pinjan koru? Vapaavalintaisen By Pinja korun voi nyt voittaa blogin instagramin puolella. Käy osallistumasta tästä

bypinja blogi äitiysblogi vimma vimmacompany mystical flower

3 kommenttia:

Kiitos kommentista! ♥