lauantai 23. heinäkuuta 2016

Tää on teille päikkärinukuttajat + ARVONTA

Meidän edellinen jo antiikki-ikää lähentelevä itkuhälytin ilmoitti aina vähän särisevällä äänellä Leon heränneen. Se reagoi myös ohikulkeviin naapureihin ja selvensi seinänaapurien keskusteluja. Välillä liian pitkä hiljaisuus ja vaimeana kuuluva huuto terassilta paljastivat antiikkihälyttimien pitävän taukoa töistä. Vanhat mötikät alkoivat olla uransa lopussa.

Sitten juuri sopivasti sain yhteydenoton Nabbyltä. Sain Nabbyn yhteistyön merkeissä ja vaikka saan olla siitä ihan mitä mieltä vain, niin voin ihan reippaasti ja aidosti todeta olevani todella tyytyväinen. Nabby saapui postilaatikkoon pikkuruisessa paketissa. Hörähdin huvittuneesti. Tuoko itkuhälytin? Sehän on niin pieni. Yksi kämmeneen sopiva valkoinen lätyskä ja johto. Niin kompakti

itkuhälytin nabby
Nabby itkuhälytin

Nabby on pieni bluetoothilla ja kännykkäsovelluksen avulla toimiva itkuhälytin. Ollaan käytetty sitä nyt pari kolme kertaa viikossa parin kuukauden ajan eikä akkua ole vieläkään tarvinnut ladata uudestaan. Hälytin toimii kännykkään ladattavan sovelluksen avulla. Sovellukseen voi ostaa lisäksi esimerkiksi unilaskurin ja lämpötilamittarin. Mies latasi nämä omaan kännykkäänsä ja nekin toimivat moitteetta.

Sovellus on helppokäyttöinen ja luotettava. Se ilmoittaa kännykkään kaikesta mahdollisesta, joten päikkäriajan voi ottaa ihan rennosti eikä tarvitse hypätä katsomassa, että onko se vielä hengissä. Mä oon ennen tehnyt sitä aika paljon, koska satun olemaan aika vainoharhainen, heh. Nabbyn voi nimetä, jolloin hälytttäessä kännykkä (tai tabletti) ilmoittaa pikku Nakin kaipaavan huomiotasi.

Kokonaisuudessaan oikein kätsy hälytin. Antiikkilaitteen entisenä omistajana erittäin tyytyväinen! 


nabby itkuhälytin

Mutta hei, nyt yhdellä on mahdollisuus voittaa tällainen itselle! Arvonta löytyy instagramista. KLIK!
6 kommenttia:

Kiitos kommentista! ♥