tiistai 5. heinäkuuta 2016

Viime viikonloppuna

Me vietettiin viime viikonloppu Kädenjälkiä sydämessä -blogin Nean luona. Lauantaina seuraan liittyi myös Oliver teki meistä perheen -blogin Liina. Lähdettiin lauantaina aamulla Leon kanssa matkaan Onnibussilla, joka pessimistisistä odotuksista huolimatta sujui ihan kohtalaisen kivasti. Vaikeuksia tuli ainoastaan tavaroiden raahauksesta bussiin kun mä nyt pakkasin mukaan tavaraa viikoksi kahden päivän sijaan. Kaksi kättä kaiken pyörittämiseen oli liian vähän. Onneksi Leo nukahti bussissa päikkäreille. 

Käytiin lauantaina Nean kodin viereisellä rannalla. Lapset riekkui ja me äidit koitettiin pysyä menossa mukana. Rannalla juoksemisen jälkeen lähdettiin laittamaan ruokaa. Lapset leikkivät, kävivät ruokavarkaissa ja pyörittelivät sitten liiskaantuneita viinirypäleitä lattialla. Kuvista välittyy hirveän seesteinen tunnelma, mutta lupaan, että neljä lasta pitivät tunnelman ja melutason katossa. 
Lapset leikki oikein kivasti yhdessä, mutta voi sitä kaaoksen määrää mitä tuollainen lauma saa aikaiseksi! Yritettiin lopuksi ottaa kivat kuvat sängyllä, jossa kaikki lapset näkyisivät. Hyvä idea, huono lopputulos. Eihän neljää muksua saa millään istumaan aloillaan, heh. Siis ainakaan samaan aikaan. 


Liina lähti Oliverin kanssa illan edellä ja me jäätiin Nean kanssa nukutustaisteluun, Kun kaikki lapset oli saatu nukkumaan ja asunto hiljentyi, alkoi äitien aika. Vihdyttiin jutellen puoleen yöhön asti. Niin kuin ala-asteikäiset bestikset nukahdettiin parisänkyyn vierekkäin. Yöllä viereen kömpi yksi taaperoista ja siinä me sitten nukuttiin - vielä puoli vuotta sitten toisillemme tuntemattomat, nyt kuin oltais aina tunnettu. 


Jaksan aina ihmetellä sitä, mitä kaikkea ihanaa blogi on elämään tuonut: ihania kommentteja, vertaistukea ja ennen kaikkea samanhenkisiä ystäviä. Kiitos siis teille lukijoille ja kaikille uusille ystäville. Oli ihana nähdä Liina ja Nea! <3

6 kommenttia:

 1. Kauniit kuvat ja kuulostaa niin ihanalta.♥
  Hih, voin jotenkin hyvin kuvitella tuon neljän lapsen touhun määrän. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh :D ja mä ihmettelen kuinka siitä kukaan selviää päivästä toiseen! Kai se on eri juttunsa kun kaikki on omia...tai sitten ei? :D <3 Minäkin joskus!!

   Poista
 2. Heii! Minua kiinnostas miten se onnibussilla matkustaminen oikein sujui? Tarvisko bussiin turvaistuimen? Nukkuko leo koko matkan? Mihin tavarat sai jne? Matkakuume yllätti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hööh. Anteeksi kun vastaaminen kesti.. Mutta siis se sujui ihan jees. Varsinkin kun ajoitin bussimatkat aikalailla päiväuniaikaan. Leo nukkui koko matkat tai no ennen nukahtamistaan piti pienet hulabaloot, mutta siis pääosin nukkui. En tiedä miten olisin pärjännyt jos Leo ei olisi nukkunut, nyt kun olin keskenään Leon kanssa. Meillä ei ollut istuinta, en sitten tiedä ottaako jotkut? Ehkä ainakin jos on kaukalossa, mutta onhan se istuimen raahaaminen ainakin yksin liian vaikeaa. :D Tavarat meni bussin sivuun. Bussikuski hoiti ne sinne niin ei tarvinnut itse nostella. :) Yllättävän helppoa. Mä jännitin, koska en oo koskaan edes tollaisilla pidemmän matkan busseilla mennyt.:D

   Poista

Kiitos kommentista! ♥