tiistai 30. elokuuta 2016

Äitiys kuin eriparisukat. - Ei haittaa.

Ei oo niin justiinsa. Höllää tahtia mama. Vedä jalkaan eriparisukat ja leggarit. Istu lattialle villakoirien kanssa ja leiki sen taaperon kanssa. Naura mustikasta sinitäplikkäälle peffalles. Mitä unohit et jaksanu taas siivota. Turha siitä on hermostua. Sanovat ettei mustikka lähde vaatteista, mutta mama - sä pystyt ihmeisiin! Oot pyykännyt niin paljon. Ja siis muutenkin pystyt. Äidit on just niitä, joita ilman maailma ei herää aamuisin.

Kun taapero käy hermoille hengitä syvään. Päiväuniaika tulee vielä. Hei äiti, sä ansaitset unta. Ja se taapero myös. Jotkut ihmettelevät ainaisia päiväunia lapsen kanssa, mutta mitäpäs sitten. Muista, että kaksi ei mene siinä kuin yksi, jos niiden päikkäriaikoja ei saa synkronoitua. Yhden kanssa kannattaa nukkua. Carpe diem vai miten se meni. Carpe diem lapsiperheelle suomennettuna voisi olla, että nuku kun voit. 

Ruoaksi riittää makaronilaatikko. Unohda jo ne reseptikirjat. Muista syöttää välillä kans kasviksia. Yritä myös välillä muistaa D-vitamiini. Älä romaha, jos et muista. Ei se siitä ihan rikki mene. Syö myös itse vitamiineja. Älä aina unhohda itteäs. Muista ostaa kaupasta vitamiineja.

Eikä se oikeasti haittaa, että päivät lähtee vasta käyntiin kunnolla silloin ku tehomutsit jo lenkkeilee perhekerhosta pois. Kyllä se aamu vielä tulee kun kerkeätte lapsi ja äiti -jumppaan ja kuule, silloin voit olla itestäs kaks kertaa enemmän ylpee. Ei sun tartte kaikkeen pystyä. Ja oikeesti jumppaaminen vois olla nyt prioriteetti miinus sata. Sitä paitsi ei se sun taapero kuitenkaan suostu käsipainoksi. 

Huomenna on taas uusi päivä ja jalassa eriparisukat, koska et koskaan löydä niitä pareja. Sekin johtuu vaan siitä, että oot niin epäjärjestelmällinen, mutta ei se oikeesti haittaa. Ei haittaa.

* Hiuspanta saatu Putiikki Pietamosta

12 kommenttia:

Kiitos kommentista! ♥