tiistai 16. elokuuta 2016

DIY kivaa lastenhuoneeseen - Dc-fix nalle

Mulla on menossa taas yksi sisustusvimma. Leon huone on muuttunut entisestä paljon. Esittelen huoneen kunhan saan sen mieleiseen kuntoon taas. Leon huoneessa värimaailma on pitkälti minttua, vaaleansinistä ja beigeä. Piakkoin pitäisi varmaan myös miettiä pinnasängystä luopumista, koska Leon kinttu nousee jo uhkaavan korkealle laitaa vasten. Huonekalut tulee siis menemään jonkin verran vaihtoon.

Uusimpana juttuna on tämän päivän päikkäriajan aikaansaannos Leon huoneen ovessa. Kaapista löytyi vaaleansinistä Dc-Fix-muovia, jolla oon tuunannut jo Leon huoneen pöydän autoradaksi. DIY autopöydästä täällä lisää. Tällainen tuunattu lastenhuoneen ovi taisi tulla ekan kerran mulla vastaan The Realm of Marian instassa. Muistaakseni?


DC-Fixiä saa monesta nettikaupasta ja esimerkiksi Etolasta ja Bauhaussista. Sillä voi päällystää melkein mitä vaan eikä se edes ole kovin vaikeaa. Suurempiin projekteihin kannattaa ottaa mukaan apuvälineiksi lasta, jolla ilmakuplat saa painettua pois ja mattoveitsi tarkempaan leikkaamiseen.


Tää on helppo tapa piristää lastenhuonetta ja kuka tahansa handlaa tämän. Muovi lähtee helposti irti eikä jätä jälkiä ainakaan tällaiseen pintaan. Vain mielikuvitus on rajana. Oveenhan voisi tarrailla vaikka prinsessan tai pupun!  


Eikö oo söpö? 

10 kommenttia:

 1. On söpö!! Oi en ees malta oottaa postausta koko huoneesta! Meillä kun on pieni tapetointi sessio alkamaisillaan tässä ja sen jälkeen olis tarkoitus tuo taapero siirtää omaan huoneeseen ja se pinniskin pitäis vaihtaa toiseen sänkyyn :) mutta on tää sisustaminen ja sen suunnittelu kyllä kivaa, varsinki ku nainen voi muuttaa mieltään USEIN :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis todellakin JOO! Nainen saa muuttaa mieltään vaikka sata kertaa 😄🙈! Eipä tuosta huoneesta montaa kuvaa saa kun on niin pieni, mutta sekös tekee tästä sisustamisesta jännittävämpää.. 😅

   Poista
 2. Ihana♥ DC-Fix on kyllä ihan huippua!

  VastaaPoista
 3. Huippu idis! Tuolla tavallahan vois tehdä ihan minkä tahansa kuvion, eläimen tms. Harmi ku ei taitais toimia meidän ovissa joissa on tuommosia ihme neliöitä ja uria, ei oo siis tasaset väliovet.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥