keskiviikko 31. elokuuta 2016

DIY: Lastenhuoneen sisustustaulut halvalla

Oon ettinyt Leon huoneeseen jotain kivoja julisteita tai tauluja söpöillä kuvilla ja teksteillä. Ihan mieleisiä ei ole vielä tullut vastaan ja oikeastaan lompakkokin on kertonut, että tärkeämpiäkin sijoituskohteita löytyisi. Valtaosa tekstijulisteista on aina englanniksi ja musta tuntuu ainakin hassulta laittaa lastenhuoneeseen mitään ai love juu juttuja. Eihän me puhuta englantia kotona niin miksi sisustaa väärällä kielellä? Sitä paitsi suomi on kaunis kieli, ainakin useimmiten. 

sisustus sisustustaulu pupu lastenhuone mini rodini diy washiteippi

En oo mikään tarkka mallista piirtäjä, vaikka tykkäänkin tällaisista askarteluista. Käytin tietokoneen näyttöä piirtämisen avuksi. Perus A4 näytön päälle ja hennosti lyijykynällä päälle. Vahvistin mustalla tussilla ja teippasin washiteipillä seinään. Ei nuo mun mielestä edes kaipaa mitään hienompia kehyksiä ympärilleen. Jotain tuo seinä vielä kaipaa lisää, mutten ole vielä keksinyt että mitä.

Simppeliä, söpöä ja taas lisää pupuja. Musta taitaa sittenkin tulla se hullu pupunainen. Mies kieltäytyi kun pyysin josko otettais meille joku kiva pupu tai hamsteri. Lapsena tuli huomattua, että sinnikkyys palkitaan. Tarpeeksi monta "saanhansaanhansaanhan?" niin meille muuttaa jyrsijä. 

sisustus sisustustaulu pupu lastenhuone mini rodini diy washiteippi

Puput Mini Rodinin kuosia.

8 kommenttia:

 1. Oiiij, miten kivoja! Itsekin tein just sisustustauluja, tosin tulostin valmiit kuvat etsystä :D

  VastaaPoista
 2. Ihanat taulut!!ja kyllä sinnikkyys palkitaan,nimim kahden kissan omistaja :D

  VastaaPoista
 3. Mun on pakko varastaa tää idea sulta ja laittaa meiän tytön huoneeseen samallai! Ihania <3

  VastaaPoista
 4. Ihan samaa mieltä tuosta kieliasiasta. Ajattelin myös tehdä jotain kivoja tekstejä itse kun MISTÄÄN ei tahdo löytyä hyviä Suomeksi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥