perjantai 19. elokuuta 2016

Kosteuspyyhesiivous

Mitä oli elämä ennen peppupyyhkeitä? Ainakin taatusti siistimpää ja hieman tylsempää, koska se aika oli ennen pienen suloisen pyllyn ja sinappikakkojen ilmaantumista tähän maailmaan. Mutta siis oikeasti, miten tästä arjesta enää selviäisi ilman kosteuspyyhkeitä? Kosteuspyyhkeet ovat korvaamaton apu kaikessa. Ainakin melkein.


Postauksen aiheita on hyvä nyhjästä tyhjästä, niin kuin tänään kaikessa ihanuudessaan siivosin vessan lattiaa kosteuspyyhkeellä pyyhkien ja tajusin, että tässä on taas yksi listauksen arvoinen asia. Ja jos joku ihmettelee, että "miksi Matu miksi et ottanut vanhaa kunnon moppia vessan siivoukseen?", niin vastaus on mun almost anoppi, joka tuli käymään. Aikaa oli taas liian vähän perusteellisempaan siivoukseen. Mä tykkään olla vieraille korea tai edes vähän koreampi. Makuuhuoneen oven avatessa astuu aivan omanlaiseensa puhtaiden pyykkien kasoittuneeseen valtakuntaan, ne kun harvemmin päätyy suoraksi riviksi vaatehuoneeseen. Onneksi sen oven voi aina sulkea ja piilottaa todellisuuden. 

Tänään tuli huomattua, että kosteuspyyhkeillä voi:

 • Pyyhkiä taaperon kaikki osat.
 • Pyyhkiä vanhemman kaikki osat.
 • Pyyhkiä pölyt.
 • Siivota lattian.
 • Puhdistaa ikkunat ja peilin.
 • Pyyhkiä vaatteista ruokatahrat.
 • Puhdistaa meikit.
 • Työllistää taaperon siivoamaan.
 • Hämätä taaperoa kun sitä suututtaa.
 • Pyyhkiä kainalot kun haisee, heh. Eeeen minä.
Kosteuspyyhesiivous on uskomattoman tehokas tapa siivota! Se toimii meillä erityisesti kun vieraat ovat hetkenä minä hyvänsä saapumassa. Se puolituntinen ennen vieraiden saapumista on varmaan tehokkainta aikaa mitä mun elämässä koskaan voi olla. Puolessa tunnissa saa siivottua monen päivän työn ja vielä aivan käden käänteessä. Kun aikaa ei ole tuhlattavaksi, et ihan jaksa tai haluat mennä sieltä mistä aita on vähän matalampi - ota kosteuspyyhe! Juha Tapiota lainatakseni: ei mitään, ei ketään jota kosteuspyyhkeet eivät puhdistaisi. 


Kokeilin muuten kerran sellaisia ihan siivoukseen tarkoitettavia kertakäyttöliinoja, mutta ne haisi ihan joltain halvalta miesten dödöltä, joten siirryin takaisin vanhaan ja kunnolliseen. 

Siivoaako joku muu about kaiken kosteuspyyhkeillä?

26 kommenttia:

 1. Mitä kosteuspyyhkeitä käytät? Mä oon kokeillu myös mutta joka kerta kun pyyhin kosteuspyyhkeellä jotain, siitä jää jäljet 😭 ainakin tummassa laminaatissa ja nimenomaan peilissä ja lasissa näyttää tosi karmeelle, meillä siis ainakin. Oiskohan niin että kaikissa kosteuspyyhkeissä mitä meillä on ollu ni on jotain öljyä? Liberoa ainakin käytetään ja monesti myös rainbow yms "halpikset".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on jotain Lidlin Toujourseja vai mitä lie. Halpoja ja erityisen kosteita. :D

   Poista
 2. Hehe, oot paras! Meillä ei oo ollu kosteuspyyhkeitä pojan täytettyä puoli vuotta, mutta taian lähtä johonki tokmannihongkonghalpa-halliin ostamaan tukkupakkauksen jotta näen taas eteisen peilistä muutaki kuin mustat silmän aluset, ehkä ne viime vuotiset puurot pitkin seiniä (kattoja) sais kyytiä, ooooo ja se auto, siis se auton ratti, kuka i-di-oot-ti syö karkkia autossa niin että ratti on tahmea, nää varmaan hoitais senki kuin uudeksi. Yleensäkin koko auton, edes sisältä.. -S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha mahtava kommentti :'D Todellakin - ylistys kosteuspyyhkeille jiiihuuuu!

   Poista
 3. Minä ilmoittaudun! Pyyhkeillä siivoan sotkuisen lapsen, nuutuneen äidin ja kodin. Ovat tosiaan verraton apu, kun on tulossa pikavieraita ja aikaa vain muutama hetki sekä samalla juostava taaperon perässä huoneesta toiseen. -kirmi

  VastaaPoista
 4. kosteuspyyhkeet on parhaita! :D mun kaverit aina nauraa kun mä raahaan laukus mukana saksista kosteuspyyhkeisiin asti tavaraa, mut aina joku tarvii laastaria tai särkylääkettä. kesällä tuli oltua nelisen kertaa retkiolosuhteis, joten kosteuspyyhkeet oli ehkä tärkeimmistä mukana olleista jutuista, niillä sai kätsysti pyyhittyä housuille tippuneen ruuan ja jäätelöstä tahmaset kädet. siivoukseen en oo vielä testannut, tänää pitäis kyllä siivota et pitäisköhä testaa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ne toimii melkein kaikkeen. Kaikkea mahdollista en oo vielä kerinny kokeilee, mutta kaikkeen kokeiltuun toimiiiii! :'D Hassu!

   Poista
 5. Täällä HEP! Kosteuspyyhkeet käy aivan kaikkeen, oon myös miettinyt miten oon voinut ennen elää ilman niitä?? :D

  VastaaPoista
 6. Täällä täällä! Ne on ihan sairaan käteviä! ;)

  VastaaPoista
 7. Täällä! Aivan parhaita, siis ihan mihin vaan ja siis joo, noi kainalot🙄😄

  VastaaPoista
 8. Mun mies siivoo auton! Ja minä pesen omat kainalot noiden lasten päästä varpaisiin pesujen lisäksi 😂

  VastaaPoista
 9. Joo!! Ihan parhaita 😅

  VastaaPoista
 10. Täällä!! Niillä voi siivota KOKO kämpän! Enemmän niitä menee tähän kämppään kuin itse taaperoon... 😂😁

  VastaaPoista
 11. Meillä ei ole käytetty edes lapseen. :D

  VastaaPoista
 12. Jep, käytössä on! Hyvin lähtee kaikenlaiset tahrat melkeen mistä vaan! :D

  VastaaPoista
 13. Siis mä käytän kosteuspyyhkeitä ihan joka asiaan! Niin parhaita! :D
  Tää kuuluu siihen "mitä ottaisit mukaan autiollesaarelle- listaan" :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tietkö mä ajattelin tätä vertauskuvaa kun kirjotin tätä, mut sit totesin et kosteuspyyhkeet olis ehkä yks turhimmista ku ei siel tarvi siivoo ja ehkä siel ei olis sitä taaperoakaan? :'D Nää ajatukset....

   Poista

Kiitos kommentista! ♥