perjantai 16. syyskuuta 2016

Pysähdy hetkeksi ja huomaat onnen aiheet.

Arkipäivät sulautuvat yhteen ja lopulta viikko on ollut vain yhtä heräämisen ja nukuttamisen vaihtelua. Herätyskello soi 6:39 ja uudestaan 6:40. Aamuvirkun taaperon hymyn voimin on helppo herätä. Kahvi auttaa aikalailla myös. Päivät menevät vauhdilla. Pienet hetket ja hengähdystauot tuntuvat erityisesti nyt todella suurilta. Kymmenen minuutin kahvitauko tuntuu tuplasti pidemmältä. Voin vaikka vannoa, että vasta se tuntui viideltä. 

En ole koskaan nauttinut tavallisista asioista niin kuin nyt. Kuuntelin päivän muiden murheita ja myötäelin uusien vanhempien vauvahuumaa. Tajusin päivän aikana taas kuinka järjettömän onnellinen mä olen hienosta miehestäni, joka sanoo rakastan sinua, hoitaa lasta ja kotia ja on ihan vilpitön. Kinastellaan muttei tapella.


Kuinka täydellinen ja sopiva lapsi meillä on. Säästyttiin korvatulehduskierteiltä, allergioilta ja suuremmilta huolilta. On rahaa valita lohen ja jauhelihan väliltä. Paistinpannuja on enemmän kuin yksi ja astiasto on melkein kahdeksalle hengelle. Sängyssä on puklutettu patja. Terassilta näkee leikkipaikalle. Leikkipaikalle jossa leikkii rakastettuja lapsia, ystäviä. Turvaverkko ottaa kopin pyytämättä. Arvokkaita aikuisia lapsen elämässä on enemmän kuin me kaksi vanhempaa. On turvallista.

Kävelin kotiin musiikkia kuunnellen ihan kaikessa rauhassa. Naapuritontilla taaperon rakastamat kaivurit rakentavat uutta. Täällä ei tuhota. Laulussa laulettiin ajan olevan armoton. Syksyn lehdet pyörivät tuulen mukana maassa. Kesä väistyy, mutta se ei haittaa. Meillä on vielä aikaa ja oikeastaan aika on ihan kiltti. Aika antaa asioille arvoa. Tänään on hyvä päivä ja monta onnellista edessä.

8 kommenttia:

 1. aivan ihana teksti!! <3 niin hyvin kirjoitettu:)

  VastaaPoista
 2. Hurjan kaunis kirjotus!! ❤️❤️

  VastaaPoista
 3. Ihmisten pitäisi enemmän pysähtyä ja katsoa ympärilleen ja tajuta kuinka paljon jo on kaikkea hyvää! Ihana postaus! ❤

  VastaaPoista
 4. Miksi blogihiljaisuus? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivät menee niin ite eestään kun oon ollut työharjoittelussa. Tuli vähän vahingossa pidettyä taukoa ja lopulta totesinkin, että sohvalla löhöilyhän on ihanaa - ihan ilman tietokonettakin. 😄 Mutta siis..palaan pian kirjoittelemaan kun huomenna viimeinen harkkapäivä ja arki palaa sellaiseksi ku mä tykkäänkin! Kotona on parasta! 👍🏻❤️

   Poista
 5. Onpas sulla asiat hyvin! Oliskin noin mukavasti, ettei tarvitsisi tosiaan valita lohen ja jauhelihan väliltä. ja laskea joka pennniä. ja venyttää laskuen eräpäivää kun ei oo sitä rahaa millä maksaa. ja sitten ku on muutama tonni velkaakin. ja miksei sitä muutama tonni oo mennyt ulosottoonkin. että nautippas tosiaan elämästäs.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥