keskiviikko 5. lokakuuta 2016

DIY: Lastenhuoneen yksityiskohtia - liitutaulutarra

Leon huoneen sisustaminen on hyvällä mallilla. Haluan huoneen olevan oikein lapsellinen ja leikkisä. Lastenhuoneessa saa ja kuuluu vähän rellestää, riehua ja pitää sopivaa kaaosta yllä. Leon huone ei oikeastaan koskaan ole täysin siisti, koska se nyt on ihan yhtä tyhjän kanssa siivota. Taapero tyhjentää sitä mukaan kun leluja saa laatikoihin. Onneksi oven voi aina sulkea. Pyritään siihen, että illan päätteeksi siivoamme lelut yhdessä laatikoihin, mutta äkkiäkös pienen mieli herpaantuu ja siivoaminen unohtuu, ihan niin kuin tämän isommankin mieli. 


Olin äskettäin Habitare messuilla. Messuilla eniten viehätti Teippitarhan piste, josta mukaan tarttui eri värisiä washiteippejä ja liitutaulutarraa. Liitutaulutarra päätyi vaatekaapin oveen. Mikäs sen ihanampaa kuin seinään piirtäminen ja ihan luvan kanssa. Kun sain nämä valmiiksi leikeltyä lähdin hakemaan kameraa ja samalla olohuoneesta kuuntelin kun mies ja Leo naureskelivat yhdessä. Ajattelin Leon olevan piirtämisestä innoissaan vaan kuinkas kävikään. Tulin takaisin ja löysin mieheni liitu kädessä ilkikurinen virne naamallaan - on muuten ihan sama virne kuin Leolla aina välillä. Söpöä pilveä koristi kauniilla miehen harakanvarpailla sana "kakka". 

Huvittuneena mies pyyhki kirjoituksensa pois kun kerroin, että mun oli tarkoitus ottaa pilvistä kuva blogiin. Se kakkateksti olisi toisaalta ollut ihan hyvä myös, mutta mennään nyt näillä edustuskelpoisemmilla kuvilla. Toistaiseksi liiduilla piirtäminen on valvottavaa hommaa, noista pojista kun ei koskaan tiedä. Pienempi mielellään söisi liidut ja isompi toteuttaa pissakakkahuumoriaan lastenhuoneen seinään. Meidän perhe on niin ihanan mauton. Huone alkaa olemaan kohta lattiasta kattoon yhtä teippiä. Teipeillä saa niin kivoja yksityiskohtia tylsiin seiniin ja huonekaluihin. Parasta on se, että nää lähtee tosi helposti irti eikä jätä liimaa mukanaan. Lisää yksityiskohtia ja enemmän koko huoneen sisustuksesta myöhemmin lisää! 

Mitäs tykkäätte? Onko washiteipit ja liitutaulutarra ennestään tuttuja?

4 kommenttia:

Kiitos kommentista! ♥