sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Syysvitutus

Oon vaan aivan rikkipoikkipuhkipalanut kirjoittamaan siitä kuinka ihanaa pullaa tein, kuinka kivoja sisustusjuttuja meillä on ja kuinka hassut jutut vaan aina naurattaa - kun ei meidän elämä ole pelkästään sitä. Se on muutama prosentti kaikesta todellisuudesta. Todellisuudessa ne kaikki kivat sisustusjutut hautautuu roinan alle. KonMari-kirja odottaa edelleen lukemistaan ja pari kassia roinaa pyörii nurkissa odottamassa kierrätyskeskusreissua.

Kivojakin juttuja tietysti tapahtuu, ettei kukaan vaan ajattele että pelkästään valitan. Koska annan teille yleensä vähintäänkin kermat kakun päältä ni saatte nyt nämä kuivat ja tylsät pohjimmaisetkin käntyt, jotka ei yleensä kenellekään oikein maita. Ei maistu mullekaan.

Mulla on jonkin asteen syysvitutus menossa. Joku voisi sanoa, että syysfiilistely, mutta mun sohvaan hautautuminen ja tietokoneen kiinni pitäminen johtuu ihan vaan puhtaasti siitä, että ei huvita. Villasukat, kynttilät ja telkkarimaratonit on toki kivoja plussia tässä syysvitutuksessa. Syksy on kaunis vuodenaika, mutta hitto kun ärsyttää että on liian märkää Uggeille. Ku mun varpaat ihan oikeasti jäätyy. Syksy mene jo pois.


Nyt mun syksyn myötä uusiin mittasuhteisiin kasvanut aikuisangsti valitsee tietokoneen sijasta kynttilät (joita en todellakaan osaa ite tehdä), villasukat (joita osaan vielä vähemmän tehdä ite) ja telkkarin. Voisin tietty syyttää myös menkkoja kaikesta. Bloggauksen ainekset on siis ihan kasassa: "Näin et tee kynttilöitä tai sukkia", "Kaunis syksy on vitutuksen aikaa!" ja "Menkat ärsyttää!". Miltäs kuulostaa?

p.s valivali

7 kommenttia:

 1. Syksy on ehdoton lemppari! Mutta on totta, että lievästi ärsyttää jo aloittaaa lapsen loputon pukemisrumba. Mä en kestä kerrospukeutumisia! Ja lapaset, ne tippuu aina!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Ja ne hitsin lapaset on aina vielä niin väärän kokoisia pieniin peukaloihin ja ja ja :D

   Poista
 2. Heh samoja fiiliksiä :D vielä viimevuonna tykkäsin syksystä - nyt mulla on luonnos nimeltään hyvästi jää kesä ja unet. 😅 ei vaan jaksa edes yrittää.

  VastaaPoista
 3. Mää kommentoin tähäm nyt vaan myötätunnosta 😄 On ärsyttävä, jos hajoilee someen jostain asiasta ja sitte kukaan ei oo myötätuntoinen. Syysvitutus on tuttua, vaikkaki ehkä eri syistä! Ja se, että hajoilee blogiin ei ehkä saa osakseen niitä "voi ihanaa" kommentteja, mutta joskus se helpottaa omaa turhautuneisuutta.

  Sun blogi on ilo, kirjotat arjesta niin mukavalla tavalla! Ainaki toistaseks lapsettomana mietin usein, että kuinkahan korkealta tuun putoamaan odotuksien ja haaveideni kans sitte jos joskus saan aidosti kokea sen kaiken... Tuntuu helpottavalta lukea esim. sun blogia, joka luo uskoa siihen että vaikkei se lapsi oo aina päivänsäde, vaunulenkit aurinkoisia ja koti pullantuoksuinen nii arki on silti hyvää ja ihanaaki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tietkös, tää kommentti piristi niin! Ihan huippu! Kiitos siis. 😄 Oikeasti ihanaa syksyä sinne. Täytyykin tulla lukemaan sun juttuja!💓👀

   Poista
 4. Kiva, että piristi! Mun jutut on blogissa hyytyneet jo kauan sitte, mitta instassa @emmilott2 päivittyy talonrakentamisesta ja opettajan arjesta :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥