sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Pitäisikö asentaa taaperolle kello kaulaan?


Taaperon hiljaisuus ei yleensä meinaa mitään hyvää. Vähän ääntä on aina parempi kuin syvä hiljaisuus. Leo on oppinut jonkun hiljaisen ninjan tyylin poistua sängystä mun vierestä. Nukutaan siis aina yön viimeiset tunnit vierekkäin. Pitäisi varmaan asentaa pojalle kello kaulaan, että kuulen kun se herää. Mä olen mahdottoman hyvä nukkumaan ja taapero on huomannut tilaisuutensa tässä.

Tällä viikolla yksi aamu nukuin ihan siki ja kuola poskella kunnes makuuhuoneen ovelta kuului hiljainen "paapaa" (=leipää). Taapero ei ollutkaan enää vieressä. "Paapaa", kuului sängyn vierestä uudestaan. "Äiti paapaa", ja pieni käsi nosti sämpyläpussin sängyn reunalle. Pussin takaa kurkisti aurinkoinen naama valkoisine helmihampaineen. Miten ihmeessä se tuon sai, ihmettelin mielessäni, mutta ajatus hukkui hyvin nopeasti haukotuksen alle. 

Pieni punkesi kainaloon, otti kirjan ja tavoitteli sämpyläpussia. Siinä se mussutti leipää lämpimän peiton alla äidin kainalossa. Ja meillä kun ei syödä ruokaa muualla kuin ruokapöydässä, mukamas. Jos ei maitobaari niin sämpylätarjoilu sängyssä. Toisikohan se seuraavalla kerralla voita ja leikkelettäkin jos huutelisi perään? Odotan innolla sitä aamua kun taapero ei tuokaan leipäpussia vaan lorottaa pullollisen ruokaöljyä tai kaataa pussillisen koiranruokaa sänkyyn. 

4 kommenttia:

  1. Hah hah, ihana vallaton ja valloittava Leo! ❤️ Onneksi meillä on makkarit ja keittiö eri kerroksissa, muuten saattaisi aamuisin löytyä sängystä monta pakettia muroja, sokeripussi, siirappia, hedelmäsoseita ja ehkäpä grahamjauhoja ��

    VastaaPoista
  2. Nauroin ääneen. Voin niin samaistua tähän 14kuukautiaan äitinä, yhtä peloton ja utelias tuntuu olevan.
    toista on tuon 3-vuotiaan kanssa, joka huutaa omassa sängyssä äitiä niin kauan että joku saapuu hakemaan...

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥