keskiviikko 30. marraskuuta 2016

#YllätäÄiti - Yllätin itsenikin

"Äidi juovat kahvin kylmänä ja syövät jäätelön lämpimänä,
käyttävät rahansa lasten talvikenkiin ja kausivaatteisiin,
siirtävät lasten harrastusmaksujen vuoksi omaa kampaamoaikaansa kuukausi tolkulla.
He muistavat aina varavaatteet, synttärilahjat, sisäliikuntavaatteet, mummon nimipäivät
ja oikean kokoisten luistinten ostamisen ja teroittamisen.
Kuka muistaa äitiä?"

Meillä on (tai oli) Kaksplussan verkostolaisten kanssa kiva lahjarinki marraskuun aikana. Jokaiselle arvottiin bloggaaja, jolle lähetettiin yllätyslahja. Mä sain lahjottavaksi Idan Mutsi ja Murupullat -blogista. Ida on kahden pojan upea äiti, joka pyörittää arkea silleen sopivan rennosti, muttei kuitenkaan ihan levällään. Tää mutsi taikoo ihan älyttömän hienoja kakkuja. Siinä missä mä menen sieltä mistä aita on matalin leipomisen suhteen, niin Ida hyppää korkeimmalta. Käykää kurkkaamassa - ne kakut on törkeen hienoja ja muutenkin teksti täyttä asiaa!

Niin kuin useimmiten - yllätän itseni omilla toilailuillani. Ei mennyt ihan nappiin taas tämäkään suoritus. Lähetin Idalle menevän paketin liian myöhään. Kuumotellessani myöhästynyttä aikataulua unohdin paketista osan lahjaa. Senpä takia lahja lähti kahdessa osassa - luonnollisesti ihan myöhässä ja paketit toisistaan eksyneinä. Paketti tuli vähän suunniteltua myöhemmin, ei iso juttu, mutta kun sovituista pitäisi pitää kiinni. Tietysti unohdin myös ennalta sovitun postauspäiväni, joten tämäkin postaus tulee myöhässä. Pysyin näköjään tyylilleni uskollisena tässäkin - aina myöhässä. 

Mä kokosin tälläsen äidin ensiapuapakkauksen Idalle ja hitusen lapsillekin, jotta äiti sais sen kahvin kuumana tän paketin myötä.


 "Tämä paketti sisältää
- tosi hienoa kahvia
- herkkumunaa
- jotain mikä pitää lapset tyytyväisinä
- sellaisia juttuja mitä ei koskaan oo mukana ku tarvis
- suukkoja
- jotain elämän koristeluun"

Paketista löytyi kahvia, suklaata, laastareita, nenäliinoja, rusinoita, korvikset ja sokerimassaa. 


Mä sain paketin Arjen miljonääri -blogin Johannalta. Paketista löytyi kastehelmen tuikkukippo, suklaata ja kestorätti keittiöön. Suklaat on syöty, kastehelmi avattu paketistaan ja rätti komean kahvitahraisena keittiössä, joten mulla ei ole kuvaa teille paketista. Senpä takia nappasin Johannan blogista kuvan. 


Kiitos Johanna! Kaikki oli oikeasti tosi mieluisat. Tuikkukippo ja suklaa oli tietty ihan nappivalintoja, mutta mikä telepatia senkin kertoi, että meidän edellinen keittiörätti oli karmea ja mä olin ostamassa tälläistä kestistä? Iso kiitos! 

4 kommenttia:

Kiitos kommentista! ♥