torstai 15. joulukuuta 2016

DIY: Vaippakakku kaikella kimaltavalla ja ihanalla

Mä oon intohimoinen vaippakakkujen askartelija. Näiden tekeminen on niin kutkuttavaa, koska saa syyn hipelöidä vauvaroinaa ja voi keksiä kaikkia erilaisia koristeita kakkua kaunistamaan. Viime viikolla juhlittiin rakasta ystävää ja vatsassa kasvavaa kummilasta. Sukupuoli on mysteeri, joten vaippakakku ei ollut ihan perinteisen värinen.Kakun sisälle piilotin muutaman yllärin, kuten tutteja ja harsoja. Rullasin vaipat kolmen paketeiksi yksittäisten sijaan. En nimittäin tätäkään kakkua suunnitellessa muistanut ostaa kuminauhoja, joiden avulla vaippojen rullaus olisi ollut huooomattavasti nopeampaa. Vähän piti venkslata, että sain vaipat rullattua niin, ettei kaikki värikkäät kuviot näkyisi. Vaippoja kului melkein yhden ison Liberon paketin verran. Kakkua pystyssä pitää folion pahvirulla. 


Koristeisiin saisin menemään vaikka kuinka paljon rahaa, niin ihanaa tuo suunnitteleminen on. Löysin hopeisia lehtiä ja perhosia kukkakaupasta euron kappalehintaan. Nauhat, sulat ja pitsin ostin askarteluliikkeestä. Mitäs tykkäätte? :)

5 kommenttia:

  1. Niiin ihana tääkin, niin kuin se minkä teit mulle ;)

    VastaaPoista
  2. Kortin teksti kuvaa mielestäni kakkua! Mä taisin joskus sanoa, että jos saan toisen lapsen, niin haluan sinun tekemäsi vaippakakun. Ja niin sainkin. Kiitos! ❤️ Koristeet olivat myös meidän taaperon mieleen. :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥