torstai 12. tammikuuta 2017

DIY: turhat tutit käyttöön

Leo ei ollut vauvana koskaan kova tutin syöjä. Ei syönyt tuttia oikeastaan juuri ollenkaan. Vasta nyt taaperoiällä kun yösyömiset jäi pois, on tutti alkanut maistua ja siihenkin vain yksi tietty malli kelpaa. Oliko fiksua vaihtaa tissi tuttiin? Siitä en tiedä, mutta ainakin hetkeksi helpompaa. Meillä on lähitulevaisuudessa edessä tutista luopuminen kokonaan. Heti vaan kun saisi aikaiseksi. 

Nurkissa on nyt useampi vauvatutti pyörimässä. En ole raaskinut heittää kaikkia pois, tällainen tavarajemmari kun oon. Mietin, että mihinkäs ne vastasyntyneen suuhun sopivat tutit nyt sitten laitettaisiin? 


Parit tuttia pääsi kehyksiin ja seinälle.Muutamasta tuli magneetti jääkaapin oveen. Kaikessa yksinkertaisuudessaan - tuttiosa leikataan, kuumaliimalla tai pikaliimalla magneetti kiinni, tadaa. 


Vielä olisi pari tuttia jäljellä. Järjetöntä, että turhia tutteja on näin monta. Me todella kokeiltiin kaupan kaikki tuttimallit huomataksemme, että äiti on paras tutti. 

Oletteko askarrelleet jotain turhista tuteista? 

18 kommenttia:

 1. Nyt menee kyllä ihan pikkasen aiheen viereen mutta olisi kiva lukea taas asuntopostausta, tietty runsaiden kuvien kera :D itell kun iskee aina näin kevättä kohde mennessä suuri sisustus vimma niin olisi ihana ammentaa ehkäpä myös jotain ideoita itsellekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama vimma täällä! :D Meillä on sisustus tässä muuttumassa taas, niin teen kunhan saadaan huonekaluja paikoilleen. :)

   Poista
 2. Mä oon kanssa tehnyt magneetteja, mutta pelkistä kuvaosista. Nyt tarvis keksiä, mitä vois niistä muista osista tehdä. Blogipostaus myös työn alla aiheesta.

  VastaaPoista
 3. Tosi hauska idea! Meillä vieläkin kuopuksen kohta täyttäessä 4v löytyy tutteja millon mistäkin :D

  VastaaPoista
 4. Onpa hauskoja ideoita! Eipä tullut itsellä mieleen että tuteistakin voisi askarrella jotain :D

  VastaaPoista
 5. Hauska idea kehystää tutit lasten huoneen seinälle koristeeksi! Tuon saman vois tehdä lapsen käytöstä poistetuille tuteille, jotka on ollut tärkeitä lapselle. Taulun voi sitten lapsen kasvamisen myötä siirtää muiden tärkeiden tavaroiden joukkoon.

  VastaaPoista
 6. Meiltäkin löytyy varmaan jo yks maan laajimmista tuttivalikoimista, mutta pikku prinsessallemme ne ei vaan maistu. Huojentavaa kuulla, että jollain muullakin on sama tilanne. Oon miettiny josko tutit ripustais unimobileksi pinnasängyn yläpuolelle. Vois olla hieno, vaan aiheuttasko se vaan painajaisia?🙈

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :'D Kaikki kokeiltiin, mutta vauvana ei vaan mikään kelvannut kunnolla.. Kyllä se varmana kivalta ainakin näyttäis! :D

   Poista

Kiitos kommentista! ♥