perjantai 27. tammikuuta 2017

Sisustus lapsiperheen kotona. Kurkkaa vinkit!

Ystäväni tokaisi pari viikkoa sitten huvittuneena, että mulla on ilmeisesti taas se aika vuodesta. Nimittäin aika, kun mä alan sisustamaan silmilläni ja lopulta lompakollani. Kevään mallistot iskevät kauppoihin ja huutavat uusiin hankintoihin. Aurinko on alkanut vihdoin paistamaan ja lisääntyvä valo kasvattaa siivousmotivaatiota. Auringon pilkahdukset kettuilevat meidän pölyisille hyllyille ja lääpityille ikkunoille. Moppi asettuu imurin viereen lattialle pysyvästi.

Ollaan asuttu nykyisessä asunnossamme puolitoista vuotta. Sinä aikana meillä on ollut neljä erilaista keittiön pöytää, kolmet erilaiset keittiön tuolit, kolme sohvaa ja vielä vuosi sitten huomattavasti vähemmän huonekaluja. Määrällisesti kuulostaa aika järjettömältä, mutta rahallisesti noihin ei ole uponnut mihinkään mitään suurempia summia, esimerkiksi meidän nykyinen sohva on saatu ilmaiseksi. 

Sisustusvimma on saanut kodin ilmeenkin hieman erilaiseksi. Sohvatyynyt ja ruokapöydäntuolit ovat vaihtuneet (taas).  Ajattelin vilauttaa teille miltä meillä nyt näyttää. 

Sohvapöydällä on kaunis koriste-esine asetelma.
Ruoanlaittoa harrastetaan nykyään myös olohuoneessa.

Olemme saaneet uutta taidetta.

Pölyinen sisustuselementti koristaa lattialla.

Kasvit suorastaan kukoistavat.

Lastenhuoneessa näkyvät uusimmat projektit.

Uudet tuolit ja ruokapöydässä luonnollisesti paljon tarvittu tyyny.

Uusin sisustuksellinen hankinta. Miellyttää koko perhettä paitsi vanhempia. Soittaa mieltä virkistävää musiikkia. Lasketaan myös liikunnalliseksi sijoitukseksi.

Räkäpapereiden kuivatus yhdessä suloisen kattilan kanssa luovat kodikkuutta.

Näiden kuvien myötä toivotan teille leppoisaa viikonloppua ja painelen itse siivoamaan! Nauttikaa auringosta. :)

7 kommenttia:

 1. Mua niin ilhduttaa tää fakta että muissakin taaperokodeissa näyttää tältä. Mä en siis olekaan huono tässä kun se on varmaan tavallista muillakin (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä! Varsin tavallista täällä. Aina ei vaan jaksa ja vaikka jaksaisi niin samalta näyttää hyvin pian. :D

   Poista
 2. Hah hah, ihana postaus!:D

  VastaaPoista
 3. Virkistävää nähdä että muillakin leluhylly ammottaa tyhjyyttään ja keittiö varusteetkin on matkanneet muualle asuntoon. Meillä ei juuri ikinä ole yhtäkään kauhaa/lastaa/ym saatavilla ellei niitä ymmärrä hakea muualta kuin keittiöstä.
  Ihastuin sun blogiin ja jään seurailemaan teidän menoa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥