maanantai 30. tammikuuta 2017

Vaaleanpunainen tukka - ennen ja jälkeen

Pyörittelin kesästä asti ajatusta vaaleanpunaisesta tukasta. Välillä huvitti myös harmaa ja tumman ruskea. En usko, että kovinkaan moni ystävistä on erityisen yllättynyt, että väriksi valikoitui nyt vaaleanpunainen. Yläasteella pukeuduin päästä varpaisiin vaaleanpunaiseen ja pinkkiin. Onneksi se vaihe meni ohi, mutta väri-ihastuksesta en oo edelleenkään päässyt. Rohkaistuin ja tänään kampaajalla hiukset saivat vaalennuksen jälkeen vaaleanpunaisen sävyn. 


Tukan laittoi kuntoon ystäväni Stella Painiityn Helmessä. Painiityn Helmi on kiva pieni kampaamo Espoossa Leppävaaran lähellä. 

Stella raidoitti tukkaa vaaleammaksi. Tyvi jätettiin oman väriseksi, koska tiedän olevani laiska käymään useasti kampaajalla. Pinkistä väristä laveerattiin vaaleanpunaisen ja se iskettiin tukkaan pesupisteellä. Vaaleanpunaista väriä koitan ylläpitää sitten sävytteellä.

Jälkeen-kuvat otettiin vähän lähtökiireessä. Lopputulos on kiva ja todellakin jotain uutta. Täytyy kuitenkin myöntää, että ensireaktio oli lähinnä, että mitähän hittoa nyt taas Matleena. Mitä enemmän silmä tähän väriin tottuu, niin sitä enemmän mä tätä rakastan. Jostain kohdin väri on hieman persikkainen, mutta pääasiassa vaaleanpunainen. Onhan tää nyt söpö!

16 kommenttia:

 1. Ihana vaahtokarkkitukka! :) Välillä kadun päätöstäni luopua hiustenvärjäämisestä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Päätökset voi aina perua! No ei vaan, hyvä päätös. Ei tarvitse tätä värjäyskierrettä..

   Poista
 2. Ääää niin ihanat <3 Arvaa tuliko himo värjäyttää myös!

  VastaaPoista
 3. Ihana <3 Jos mulla oma väri ois hieman vaaleampi niin värjäisin kans varmaan ehdottomasti vaaleanpunaiseksi :D

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkin tykkään 😍 On kyllä vaan jo haalistunut.

   Poista

Kiitos kommentista! ♥