torstai 26. tammikuuta 2017

Yhdet kengät loskaan ja pakkaseen - Stonz Scout Bootz

Talvi tuli jotenkuten vihdoinkin meille. Talven lopuksi saadaan myös loskaa, todennäköisesti ihan riittävästi ja vähän liikaakin. Tämän talven mukana tulivat myös Stonzin Scout Bootzit yhteistyön myötä. Talven lopuksi pojalla on todennäköisesti jalassaan edelleen samat kengät ja mä oon siihen oikein tyytyväinen. Yhdet kengät loskaan ja pakkaseen.


Entinen kenkävihaaja, tuo taapero siis, sujauttaa nämä helposti itse jalkaansa. "Ite, ite", on se meininki nykyään aina. Kengät ovat todella kevyet, jonka takia ne ei haittaa taaperon menoa. Etelän talvi kun nyt on mitä on, niin on kiva kun samat kengät menee sekä kovemmalla pakkasella että loskassa. Ovat siis myös vedenpitävät.

Myönnän, että meillä ei näitä ennen ollut kylmään ja märkään säähän yhtäaikaisesti sopivia kenkiä. Nyt on sitten yksi tekosyy vähemmän - loskasäällä voi ulkoilla. Liukkaallakin taapero pysyy näillä hyvin pystyssä ja ainakin oman kokemukseni mukaan, juoksee myös hienosti jäistä ylämäkeä äitiä pakoon. Ominaisuudet on siis oikein kivat. Näitä popoja saa 22-27 koon jalkoihin. Isompaan jalkaan löytyy myös oma mallinsa aikalailla samoilla ominaisuuksilla. Jälleenmyyjinä A-T Lastenturva, Pikku-Emilia ja Ratkiriemu. Tarkempia speksejä kengistä voi kurkata jälleenmyyjien sivuilta, mutta tiivistetysti nää on taaperon käyttöön oikeasti mukavat kengät. Loskassakin voi hyppiä ihan niin paljon kun sielu sietää. 


Yhteistyössä Kiddex.fi

8 kommenttia:

 1. Täähän kuulostaa hyvältä, mitenkäs tuo pohja, onko se taipuisa? :D Stonz töppöset on meillä käytössä, ja oon kovasti tykänny niissä ku on periaatteessa paljasjalkakenkäilyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se ihan taipuisa ole, muttei mikään kivikovakaan. :D Ei siis mikään raskas pohja. Nämä on kyllä kivat. Ihan älyttömän kevyet ja varmasti mukavat pienessä jalassa. :)

   Poista
 2. Mietin, että hommaan nämä ensi vuonna Ässälle, jos ei ole jo kasvanut yli. Meni hieman ohi nämä, tälle talvelle olisivat olleet kyllä loistavat.

  VastaaPoista
 3. Olenkin kuullut näistä ja olisivat kyllä Etelä-Suomen oloihin aika passelit! Pitääpä painaa mieleen! :)

  VastaaPoista
 4. Minkä kokoiset nämä olivat?

  VastaaPoista
 5. Näitä tossuja oli hypetetty mm. monissa blogeissa ja ostin nämä omalle 2-vuotiaalleni täksi talveksi. Plussaa keveydestä ja siitä että jalkine on helppo pukea. Mikään erityisen lämmin tämä kenkä ei ollut, villasukankin kanssa muutaman pakkasasteen lämpötiloissa oli lapsen jalat kylmänä. Isommille lapsille tarkoitetussa mallissa on se sisätossu siellä erikseen niin tämä saattaa olla lämpimämpi ratkaisu. Ehdottomasti suurin minus tuli kyllä ehdottomasti kengän laadusta. Hinta muodostuu vahvasti brändin ympärille, mutta laatu ei todellakaan ole kummoinen. Vajaan 1kk käytön jälkeen toinen tarrakiinnitys irtosi kokonaan. Eli tämän käyttökokemuksen pohjalta en lähtisi kyllä tätä mallia suosittelemaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥