torstai 9. helmikuuta 2017

Jos joku luulee, että kotiäidin elämä on tylsää...

Jos joku luulee, että kotiäidin elämä on tylsää niin on kyllä väärässä. Nenässäni tuoksuu vieno vatsahapon haju. Mietin, ottavatko ihmiset tietoisesti etäisyyttä meihin. Haiseeko oksennus muidenkin nenään asti? Puristan käsissäni viimeistä toivoani käsidesiä ja hoen mantraa mielessäni. "Älä tartu minuun. Älä-älä-perkele-älä." 


Kuvittelin lähteväni leppoisalle päiväreissulle Helsinkiin pojan kanssa, mutta päädyinkin jännittämään milloin aamupala pyrkii itsestänikin ulos. Meidän ensimmäinen oksennustauti, voi mikä ihana virstanpylväs. 

Poika simahti bussimatkalla Helsinkiin. Havahduin siihen kun taapero alkaa kakomaan oksennusta vaaka-asennossa selällään maatessaan. Vähän säikäytti. Miten kaikki tärkeä ja tarpeellinen unohtuukin just silloin kun niitä tarvis? Vaihtovaatteet on aina kotona juuri silloin kun kakka hipoo niskavilloja tai niin kuin tänään, oksennus yllätti kesken bussimatkan. Päädyin pyyhkimään ja rullaamaan oksennuksen yökkärin sisälle, joka löytyi laukusta. Miksi yökkäri päiväreissulla, muttei paperia? Herätys nyt äiti. 

Tuli pikainen reissu Helsinkiin. Käsidesiä ja kosteuspyyhkeitä ostamaan ja morjens. Reppana nukkuu rattaissa kyljellään ja mä tankkaan itseeni suklaata mahdollisen oksennustaudin varalle, tai niin mä sen tällä kertaa perustelin. Vähän niin ku vararavinnoksi. Toivottavasti tämä olis vaan tämmönen kahden oksennuksen tapahtuma. 

4 kommenttia:

 1. Huh ja yyh. Me ei olla vielä koettu yhtään oksutautia, thank god. Tsemppiä teille! Toivottavasti jää lyhyeksi!

  VastaaPoista
 2. Voi eiii!!!tuo on kyllä niin ällöttävä tauti!Onneksi sä oot varustautunut vararavinnolla😀Tuo on vähän sama perustelu, kun mä sanon aina että pakko syödä suklaata,että on jotain laihdutettavaa😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Onneksi olin! Se nimittäin iski sitten seuraavana päivänä muhunkin. Yök

   Poista

Kiitos kommentista! ♥