maanantai 27. maaliskuuta 2017

Bloggaajia ja niiden muksuja + linkki arvontaan

Jos lukee Kaksplussan verkostoblogeja, on saattanut jo lukea meidän lauantaisesta hulabaloosta. Oltiin Vantaan Viihdekeskus Flamingon Naurusaaressa viettämässä päivää lapsinemme. Hiukkasen jännitettiin kuinka päivä tulee menemään, olihan paikalle tulossa reilu parikymmentä äitiä lapsineen. Lapset kun tunnetusti aiheuttavat kaaosta ja meteliä pienemmässäkin porukassa. Puhumattakaan sitten näistä kälättävistä ihanista naisista. 

Itse oon ollut nyt vuoden verran Kaksplussan verkostossa ja ehtinyt jo tutustua valtaosaan nimen alla bloggaavista. Vaikka aivan kaikkia en ollut tavannutkaan kasvotusten, tuntuivat kaikki silti tutuilta blogien ja yhteisten viestittelyjen takia. On huikeeta kuinka hyviä ystäviä niin monesta on jo tullut. Parhaimman muikin Nean kaasoksikin pääsin. 


Meillä oli oma huone varattuna, jonne oli katettu lapsien makuun sopivia naposteltavia; nakkeja, lihapullia, salaattia ja kaikennäköisiä herkkuja. Olin positiivisesti yllättynyt kuinka kivasti ruokaa riitti koko päiväksi vaikka meitä oli kuutisenkymmentä syömässä. Lapset kävivät syömässä aina kun leikeiltänsä malttoivat. Leon lemppareita puistossa taisivat olla salibandyn pelaaminen, autolla ajaminen ja päättömästi sinkoileminen muiden perässä. Ei siihen lapsen onneen näköjään vaadita suuria juttuja. Naurusaari on siitä kiva, ettei se ole mahdottoman iso paikka. Helposti sitä ajattelisi, että enempi parempi. Tässä se on mielestäni kuitenkin positiivinen juttu ettei tilaa ole halleittain. Vaikka juoksinkin pitkälti joka hetki Leon perässä, hetkeksi aloilleen istahtaminen ei huolettanut, koska paikalta näki missä pellavapää oikein viipottaa. Sen verran helppoa tämä oli kyllä vanhempana, että varmasti menemme uudestaan. Yhteistyökumppaneiden avulla koottu goodie bag oli tällä kertaa suunnattu enemmän nimenomaan lapsille. Kassista löytyi paljon tavaraa vauvoille esimerkiksi Ainulta. Leo ihastui eniten Ainun pupuun ja Lelupuun helistimeen. 


Cloetan patukat ja Hyvinvoinnin tavaratalolta saadut herkut tuli syötyä melkein heti, jonka takia kuvissa on kauniisti käärepaperit.  


Itse tykästyin Minionesin pieneen termosmukiin, joka pillin ja robottikuosin takia on suunnattu ehkä enemmän nimenomaan tuolle mun pojalleni, mutta josta aamukahvi maistui vallan mainiosti. 

Pikkunorsulta saadut kortit pääsevät seinälle heti kun keksin mihin ne laitetaan, kuivashampoo on jo käytössä ja Kiddown lippis odottaa keväisempiä säitä. Oot niin ihanan neuvolakorttikotelo pääsee uuteen kotiin, koska kyseinen ihanuus löytyy meiltä jo. Kurkkaa arvonta Instagramin puolelta @10plussan2 kommenttia:

Kiitos kommentista! ♥