torstai 30. maaliskuuta 2017

Häähullu pääsi kaasoksi - täydellinen juhlamekko löytyi

Myönnän olevani vähän häähullu. Omat häätkin on ajatuksen tasolla melkein suunniteltu. Ainoa ongelma on, ettei mua ole vielä kosittu. Jaksan pirttihirmuilla omalle miehelleni, että sormus olis kiva. Lieneekö syy sen puuttumiseen pirttihirmuilussa vai hääbudjetin kauhistelussa? No ei kai. Voisin heittää tähän jonkun äitylivitsin, että kun meillä nyt on toi yhteinen lapsi niin se ei enää pääse pakoon. Sit semmonen hullunkiiltohymy päälle. Kai hääkuumetta voi potea siinä missä vauva- tai asuntokuumetta? 

Olin tosi otettu kun Nea (Kädenjälkiä sydämessä) kysyi, että tuunko kaasoksi. Vastasin, että tahdon ja aloin jo mielessäni haaveilemaan polttareista ja häistä. Häitä juhlitaan heinäkuussa. Polttareiden suunnittelu on jo käynnissä ja Nealle oon luvannut ainakin hautausmaan haravointia ja teekeksien leivontaa. Jos villiinnytään niin voidaan käydä vaikka opastetulla kierroksella museossa. Niin kun mä nyt oikeasti paljastaisin meidän suunnitelmia.

Tämä kerroskakku ei ole the mekko. 
Käytiin mekkomatkalla Tallinnassa joku aika sitten. Tallinnan Dresshouse on 10 minuutin tuktuk-matkan päässä satamasta. Siis se pyörähommeli jos tiedätte, kai sille joku kunnollinen nimikin on? Me tingittiin kahdenkympin kiskurihinta taskuista löytyneeseen 12 euroon ja yhteen pastilliin. Dresshouse oli täynnä upeita mekkoja monessa eri värissä ja mallissa. Morsiamen toivomuksen mukaisesti valittiin vaaleansinisiä mekkoja sovitukseen. Nea itse osti tuon kuvassa olevan tummansinisen mekon kun siihen niin ihastui. Sovitin niistä miljoonasta sovituskoppiin raahatusta mekosta kahta joista toinen oli aivan täydellinen. Sen jälkeen ei enää edes huvittanut sovittaa muita.Koska kauppa meni lauantaina klo 16 kiinni ja me oltiin siellä jo muutenkin reilusti yliaikaa, niin jäi kunnolliset kuvat ostetusta mekosta päällä ottamatta. Tässä kuitenkin kuva mun litistetystä etuvarustuksesta yhtä kokoa liian pienessä mekossa. Itse otin tästä mekosta S koon, kuvassa se liian pieni XS. Normaalisti käytän XS tai S kokoisia vaatteita. Tämä mekko kustansi 85e. Moni mekko oli tätäkin paljon halvempi. Esimerkiksi maksimekkoja sai 40 eurolla, joka on jo tosi halpa hinta hienosta ja laadukkaan tuntuisesta mekosta. 

Jos mekon ostaminen on yhtään ajankohtaista niin suosittelen kurkkaamaan Dresshousen valikoiman. Dresshouselta voi myös tilata netistä mikäli risteily ei houkuta. Netissä ei tosin taida olla kaikki mallit esillä. Jos se jonkun ostopäätöksiin vaikuttaa, niin tämä ei ole yhteistyö.

*Kuvat Nean kamerasta 

2 kommenttia:

Kiitos kommentista! ♥