perjantai 10. maaliskuuta 2017

Nosh hurmasi

Tiedättekö mikä on ihanan helppoa? No se kun joku tuo sun kotiisi vaatteita, joita saat hipelöidä ja sovittaa ihan kaikessa rauhassa. Helpoutta verottaa se, jos mukaan sekoitetaan esimerkiksi viisi taaperoikäistä lasta, jotka hiljenevät vain sadaosasekunneiksi maissinaksukulhon äärelle. Meillä oli tänään Noshin vaatekutsut ja vaikka viinipullo olikin sulassa sovussa pillimehujen kanssa viilentymässä, niin seuraavaksi coolerista löytyy kyllä vain viinipulloja. Ihan vaan, koska se on helpompaa. Lapset ja shoppailu..


Kotikutsuina nää oli meidän kotona ensimmäiset, muttei varmastikaan viimeiset. Tarjottavat olivat pääosin kaupan pakastealtaan antia ja lapsiin uppoavia naposteltavia. Klara kirjoitti just blogiinsa vinkkejä onnistuneisiin kotikutsuihin, joka kannattaa käydä lukemassa jos omat kutsut kiinnostaa. Noshin edustajat löytyvät täältä. Meillä vaatteita kävi esittelemässä Sini Helsingistä. (Kiitos!) 


Vaatteet ja lapset veivät keskittymisen mennessään sen verran mallikkaasti, että mulla unohtui kameran käyttö melkein kokonaan. Kahvin muistin keittää vasta kun osa vieraista oli jo lähtenyt kotiin ja osa tarjottavista unohtui jääkaappiin. Semmonen kätevä emäntä. Noh, ehkä ensi kerralla paremmin tai sitten vaan tähän ominaiseen tyyliin. 


Tilasin itselleni collegemekon, joutsenkuosisen t-paidan ja tottahitossa vielä legginsit samasta kuosista pikkutyypille. Jottei liian oudoksi menisi, niin voidaan nyt sitten pukeutua tiimiasuun myös oman äitini kanssa. Samistelua kolmessa sukupolvessa, jees! Noshia meiltä ei ole entuudestaan ollenkaan. Tuntuivat ainakin todella laadukkailta ja kuulemani mukaan ovatkin sitä. Minkälaisia kokemuksia teillä on Noshista? 


p.s ... Ja koska tässä postauksessa on niin huonot kuvat niistä vaatteista, jotka mut hurmasi niin Noshin sivuilla voi käydä kurkkimassa taaaai sitten odottaa tän mammabloggaajan loistavia asukuvia, jotka on todennäköisesti otettu kameran itselaukaisimella. 

10 kommenttia:

 1. Oon vähän kade että sait tilattua jotain 🙈 pitää varmaan ite järkkää kutsut ja kerätä joku salasäästö ostosrahoille 😅

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihania! 😍 Vaikka osa lähtikin kuiteski palautukseen. ☹️ Pidä kutsut ni mä tuuuuun!

   Poista
 2. Ei, Nosh ei ole entuudestaan tuttu, mutta kutsujen järjestäminen on sitäkin tutumpaa. Kävin kyllä vilkaisemassa Noshin nettisivuja ja olihan siellä muutama ihan kivan näköinen juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mitäs muita kutsuja sitä voiskin vielä järjestää? 😄👏🏻

   Poista
 3. Viime kesänä olin noshin vaatekutsuilla.vaatteet tuntuivat niin ihanan pehmeiltä päällä ja laadukkailta, niin menin vähän shoppailee. 🙈 tällä viikolla sitten huomasin että legginsit jotka ostin ovat alkaneet ratketa haarojen välistä! Enkä edes näitä legginsejä ole käyttänyt kuin kesällä, lomamatkalla ja silloin tällöin kotosalla. Eli alle vuodessa kuluivat vaikka eivät mitenkään himo kulutuksella ole olleet. Hieman nyt kyllä petyin 😐

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Vähänkö kurjaa. ☹️ Ei kai nyt ihan noin helposti pitäisi hajota!

   Poista
 4. Mä hurahdin Noshiin vuosi sitten ihan peruuttamattomasti ja nyt on suurin osa omasta ja tytön vaatekaapista Noshia. Mun blogista löytyy useampi postaus, jossa Nosh vilahtelee. :) Nyt täytyis kutsuja jaksaa ootella tonne huhtikuun puolelle. Yhdet oon pitänyt ja vähän kans mokasin tarjottavien kanssa ja stressasin sitä emännän roolia, mut jos nyt sais meneen jotenkin rennosti ja sujuvasti. :)
  http://viivyvierellain.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi! Täytyy tulla kyl kurkkaamaan. Mä ihastuin noihin aikuisten vaatteisiin kyllä ainakin ihan täysillä! 🙈 Kerrankin hyvä syy shoppailla itselle! ..tai kai se lasketaan syyksi

   Poista
 5. Noshin kankaiden laatu on tosi hyvä, ja mietinkin tässä pitäisinkö toisetkin kutsut kuukauden sisään jotta saisin sen emännänedun... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 😅 no mikä jottei! Onhan se hauskaa hommaa. Vielä kun osaisi olla stressaamatta! 🙈

   Poista

Kiitos kommentista! ♥