sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Valmistujaisjuhlat - terkkari, prinsessa ja krapulainen

Eilen juhlittiin mun valmistumista terveydenhoitajaksi. Huhhuijaa. Onneksi se urakka on nyt takana. Todistus näyttää ihan hyvältä ja Valviraltakin tuli lippulappuset siitä, että ihan oikeasti olen ammattiini valmistunut vaikka se edelleen tuntuukin vähän hassulta. Toistaiseksi kokopäivätyö saa odottaa. Satunnaiset keikat terveysasemalla riittävät vielä.


Aloitettiin päivällä sukulaisten kesken ja lopeteltiin yö ystävien kanssa. Tarjottavana meillä oli lohikeittoa, joka on sellainen sukujuhlaruoka meidän perheessä. Illaksi panostettin alkoholiin ja ruokapuoli koostui lähinnä naposteltavasta ja Lidlin pakastealtaan valikoimasta.


Päällä mulla oli jokaiselle aidolle prinsessalle sopiva tyllihame New Yorkerista ja illaksi vaihdoin mustan kynähameen. 
Illan tapahtumista ei nyt sattuneista syistä ole erityisen edustavia kuvia. Käytiin vähän huojumassa Helsingin yössä, koukattiin Mäkin kautta kotiin ja mä nukahdin taksiin. Ihanat juhlat, mutta ei kiitos vähään aikaan uudestaan. Nyt mä käyn vielä torkkumaan ennen kuin poika palautuu mummolasta ja sitten täytyy varmaan vähän heiluttaa moppia.  


14 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja kiitti juhlista ❤ Loppuilta kuulostaa menneen ihan loistavasti ;)

  VastaaPoista
 2. Onnea vielä ihanalle hoitsulle ja kiitos pippaloista 😋❤

  VastaaPoista
 3. Kivat juhlat, mutta jeee mikä keittiö odottaa... ;)
  http://westendmum.fi

  VastaaPoista
 4. Iik, superisti onnea!! 😊. Täälläkin viittä vaille sh:n paperit taskussa 👌

  VastaaPoista
 5. Ihana toi kolmas kuva susta ja Leosta 😍 pahoittelut kun en ilmoittautumisesta huolimatta sitten päässytkään paikalle 😟 mutta isosti onnea silti vielä kerran! 😊🎉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei se mitään hassu 😚 Seuraavan kerran ❤️ Tai siis seuraavissa juhlissa, ei toivottavasti valmistujaisissa ihan heti 😅

   Poista

Kiitos kommentista! ♥