maanantai 17. huhtikuuta 2017

Vapaapäivä, paljon kuvia ja ikuisesti mammabloggaaja

Oltiin tänään koko perhe vapaalla. Yleensä käytetään vapaapäivät siihen, että nukutaan vuorotellen päiväunia miehen kanssa. Tänään ehdittiin paljon muutakin pitkien unien lisäksi. Ulkoiltiin Leon kanssa aamupäivällä ja koko perheen päiväunien jälkeen lähdettiin pojan toiveen mukaisesti grillaamaan makkaraa. Leon kaikki isovanhemmat asuvat lähellä meitä, joten puolen tunnin päästä vaarille soittamisesta oltiin jo grillin äärellä. Onni! 


Vaarilan tontin reunalla oli naapurin leppoisat hevoset (vai ponit, anteeksi tietämättömyyteni) seurailemassa meidän touhuja. Leo innostui ihan hirmusesti kun pääsi ihastelemaan niitä. Se rallatteli ihhahhaata ja olisi varmaan paikalla edelleen jos ei olisi pitänyt lähteä kotiin.  


Ja koska mikään ei riitä koskaan mulle, käytiin vielä makkaran jälkeen hakemassa hampparit Mäkistä. 


Pieni pullakoiramme Alma sai myös osansa eväistä. Heti makkaranhajuun päästessään se esittää kaikki taitonsa, kuten takatassuilla ympäri pyörimisen. Varsinainen prinsessa. 

Ihanaa, että kevät tulee. Mun legginssipukeutuminen alkaa taas olemaan säänmukaista eikä tarvitse vetää niitä äidin vanhoja tuulihousuja tai Lidlin toppiksia jalkaan. Lidlin toppahousujen (ym muotirikosten) takia, musta ei koskaan tule muotibloggaajaa. Niissä on kaiken lisäksi sellaiset vähän levenevät lahkeet, mut on ne tehtävässään ihan pätevät. Ikuisesti mammabloggaaja hei!

Mies kysyi tuon ylläolevan kuvan nähdessään, että mikä juttu tää omien jalkojen kuvaaminen on? "Tällä maalla minä tänään seisoin." Niin, en tiedä. Tälläiset jalat mulla.

Kivaa viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Oon tullu kans samaan lopputulokseen,ei tuu musta muotibloggaria ei!! Hauska tuo miehes kysymys,en olisi kyllä osannu vastata tuohon mitään...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, no eikö! :D Parempi, että vaan pysytellään täällä vakaammalla lifestyle/mamma/perhe/mikälie puolella :D

   Poista
 2. En olekkaan koskaan ajatellut sitä että miksi niitä jalkoja kuvataan :'D mutta kyllä vain omastakin puhelimesta ja kamerasta niitä kuvia löytyy :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥