sunnuntai 7. toukokuuta 2017

3 x juhlissa lapsen kanssa

Meillä on ollut kiireinen, mutta tosi kiva viikonloppu. Ollaan juhlittu kolmissa eri kemuissa, syöty sokeria, tanssittu, laulettu, pelattu, riehuttu ja valvottu reilusti yli nukkuumaanmenoajan yli. Kaikki tämä taaperon kanssa, kolme kertaa ja ilman yhden yhtä kiukkuilua. Hullua. 

Perjantaina käytiin Nean luona lasten naamiaisissa juhlimassa vappua meille tyypilliseen tapaan, eli myöhässä. Myöhäisvappubileisiin sisältyi muun muassa pinjatan hakkaamista ja herkkuja. Oltiin pari tuntia ja sitten piti jo rientää järjestelemään omia lauantaisia juhlia. Lauantaina juhlittiin Leon kaksivuotissynttäreitä. Juhlat meni mukavasti ja rennosti. Selvittiin näistä juhlista paremmin kuin viimeksi järjestetyistä valmistujaisjuhlista. Tällä kertaa suunniteltiin menu jopa päivää ennen juhlia, imuroitiin ennen kuin vieraat olivat saapuneet paikalle ja muistettiin tyhjentää kakkaroskis. Onneksi aurinko paistoi, niin saatiin meidän terassi käyttöön. Muuten olisi tullut hikiset ja ahtaat sukujuhlat. Kirjoittelen synttäreistä vielä ihan oman postauksensa ensi viikolla. 

Tänään käytiin Leon kaverin synttäreillä. Pojat on tunteneet koko pienen ikänsä ja ovat syntyneet muutaman päivän erolla. Tämän pienen murun äidin kanssa me tutustuttiin aikalailla kaksi vuotta sitten netissä, jaetaan kiinnostus lastenvaatteisiin ja ollaan muutenkin ihan samoilla aalloilla. Ei ehditty olla Leon kanssa juhlissa kauaa, kun meno yltyi jo päiväuniaikaa enteileväksi sekoiluksi. Kotimatkalle päästyämme poika simahti ja niillä unilla on edelleen.


Meille sunnuntai tuo vielä tullessaan talkoohommia vaarin kotona kunhan tuo muksu heräilisi päiväuniltaan. Ihanaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥