tiistai 23. toukokuuta 2017

Puhelu joka muutti arkeni

Oltiin ystävän kanssa päiväuniaikaan shoppailemassa. Puhelimeni pärähti soimaan ja puhelinmyyjät ajatuksissani vastasin siihen puolihuolimattomasti jo "ei kiitos" kielelläni. Juuri toissailtana puhuin mieheni kanssa siitä, kuinka joka toinen päivä joku kasvoton murteella puhuva Mirva yrittää myydä mulle Kodin Kuvalehteä tai Annaa, koska viime syksynä osallistuin (tietämättäni) asiakaskyselyyn. Mitäköhän nämä asiakaskyselyt oikeasti ovat? Joka ikinen kerta yritän saada sanottua niiden kahden ainoan hiljaisen sekunnin aikana, että "eikiitos, eiooaikaaeikärahaa". Tiedättekö sen tunteen kun jotain jännittävää ja odottamatonta tapahtuu? Pienen adrenaliinipuuskan tuntee sydämessä ja vatsassa. Apua!


Tämä ei ollut puhelinmyyjä. Oloni muuttui levottomaksi ja taisin vähän hypähtää ilmaankin. Vatkasin hermostuksissani vaunuja ees ja taas. Kahdessa vuodessa tämä liike on muuttunut aivan tahdosta riippumattomaksi toiminnaksi. Kotiäiti heiluttaa tyhjiä ostoskärryjäkin. Mun kotiäidin upea, aivan korvaamaton urani päättyy kahden viikon päästä. Kahden todella lyhyen viikon päästä, jonka aikana pitäisi saada pojalle hoitopaikka ja kaikki käytännön järjestelyt tehtyä. Työpaikka tuli vähän yllätyksenä, mutta tätä tarjousta ei tosiaankaan voinut kuitata ei kiitoksella. Pian vastuu, hoitaminen, paineensieto ja priorisoiminen ovat palkkatyötäni. Jännittää aivan siggenä. Töihin paluu on tietysti myös aika haikeaa, mutta tiedän tämän tuovan perheellemme myös paljon kivaa mukanaan. Tervetuloa ruuhkavuodet!

20 kommenttia:


  1. Ps. Sanoit puhelun aikana "muutaman" kerran "joo". Taisit olla innoissas ❤

    VastaaPoista
  2. Onnea työpaikasta ja tsemppiä uusiin haasteisiin!

    VastaaPoista
  3. Onnea työelämään paluuseen :) Itselläni se myös edessä heinäkuussa, mutta paluupäivä ollut tiedossa jo ainakin puoli vuotta.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥