torstai 8. kesäkuuta 2017

Oletko kuullut tästä merkistä? Breden Kids & arvonta

Me saatiin hetki sitten suloinen paketti naapurimaan Bredeniltä. Yhteistyön merkeissä siis kirjoittelen, mutta kehut ovat täysin ansaitut. Breden on aikamoisen ihastuttava perheyritys, joka panostaa vaatteisiin kaikkia yksityiskohtia myöten. Valkoinen paketti isolla sinisellä rusetilla oli hyvä aloitus. Seuraava plussa tuli paketin sisältä paljastuneista värikynistä ja värityskuvista. Well played Breden. Kun taapero työskenteli värikynien kanssa, mä sain hypistellä vaatteita hetken rauhassa. 
Bredenin vaatteisiin käytetään luomupuuvillaa ja ne valmistetaan Euroopassa. Jesss! Kuoseja ja värejä löytyy moneen makuun. Mä harrastan vähän väriallergiaa, jonka takia Leon vaatekaapin sisältö (huhhui, ainakin niin kauan kun saan vaikuttaa), on pitkälti sinisen ja harmaan sävyjä. Leikkimielisiä vaatteet silti saa olla, ja sitä Bredenin kuosit onkin. Meiltä löytyy nyt kirahvijumppis, pupushortsit ja pesukarhupöksyt. Leo on jotakin 88cm hujakoilla. Meille saapuneet Bredenin vaatteet ovat koossa 86/92. Shortsit ja housut menevät varmasti vielä pitkään, mutta jumppis on aavistuksen naftia mitoitusta. Passeli just nyt, mutta kasvuvaraa ei juuri ole. Jumppiksen kiva yksityiskohta on kaksi vetoketjun vedintä. Vaippaa vaihtaessa koko jumppista ei tarvitse riisua, vaan riittää kun alavetskan avaa ja pujottaa kintut ulos.


Tulispas vaan aurinkoiset kelit niin saataisiin shortsitkin käyttöön. Kovaa kulutusta nämä vaatteet tulevat kokemaan taaperotornadon päällä, joten palataan vielä tarkemmin siihen kuinka pysyvät kuosissaan useamman pesun jälkeen! 


Saan arpoa yhdelle onnekkaalle kaksi vapaavalintaista Bredenin tuotetta. 


Käy valitsemassa Bredenin sivuilta omat lempparisi, jotka haluaisit voittaa ja osallistu arvontaan mun Instassa.  

1 kommentti:

  1. Cap hat olis niin meidän pojan juttu + nämä shortsit: https://www.bredenkids.com/product/knee-length-shorts-thor-grey-giraffe/

    lottakooo@gmail.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥