maanantai 31. heinäkuuta 2017

10 plussan äidin loppu!

Oon miettinyt jo puolisen vuotta tätä. Blogi ei ole vähään aikaan tuntunut enää ihan omalta. Hassua, koska eihän tästä oo kukaan muu vastuussa kuin mä. Viimeiset kolme vuotta raskauden, äitiyden ja lapsen ympärillä pyörivät jutut on olleet enemmän mua kuin mitkään muut asiat. Nyt 10 plussan äiti jää kuitenkin historiaan. 


Tällaiset kriiseilyt on varmaan lähestulkoon jokaisella bloggaajalla jossain vaiheessa. 10 plussan äiti nimenä ei kuvaa enää sitä, mitä mä haluaisin tän blogin tai ylipäätään koko elämän olevan. Jep, deep. Töihin paluun myötä arjen ympyrät sieltä hiekkalaatikon reunalta on laajentuneet melkoisesti. Oon huomaamattani rakastunut huulipuniin ja muiden vaatteiden kuin legginssien ostamiseen. Haaveilen ihan muista asioista kuin perheen koon kasvattamisesta, toistaiseksi ainakin. 

Senpä takia blogin nimi muuttuu, jotta voin rikkoa sen mun pään sisäisen ongelman siitä, etten pysty kirjoittamaan muista kuin äiti-titteliin liittyvistä asioista. Oon makustellut erilaisia nimiä ikuisuuden eikä mikään oo tuntunut sopivalta. Tänään tyllihametta ylleni pukiessa se sit iski; Helmoissa. Se on blogin uusi nimi. Se kuvaa mua ja yhdeksääkymmentä prosenttia mun vaatekaapin sisällöstä, mutta myös sitä, että helmoissa kulkee edelleen se äidin taapero. 


Taapero ja äitiys eivät enää määritä koko blogin sisältöä, vaikka äitibloggaaja tuunkin olemaan ikuisesti. Varovaisesti koitan ylittää hienoisen rajan ja olla myös aavistuksen enemmän lifestylebloggaaja. Tai jotain muuta, en tiedä ihan itekään vielä. Eka video on työn alla, mutta voi olla ettei se koskaan näe päivän valoa, koska oon auttamattoman huono olemaan fiksu kameran edessä. Katsellaan. Blogin osoite tulee päivittymään ja banneri saa muodonmuutoksen kunhan pääsen kameran taakse.

Mitäs tykkäätte? Mikä teitä kiinnostaa?

24 kommenttia:

 1. Hui kun pelästyin, että lopetat kokonaan kun näin vaan otsikon! Mutta siis, aivan loistava uusi nimi JEE <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 😄 ei musta vielä oo lopettamaan. Tulis terapia kalliiksi.

   Poista
 2. Uusi nimi on hyvä. Ja hienoa, kun pystyy muuntautuu jos jokin ei enää tunnu omalle, eikä vain väkisin yritä vääntää. Onnea uudelle alulle ❤️

  VastaaPoista
 3. Kaunis nimi! Ihanat kuvat taas! Mä jo säikähdin, että lopetat, mutta hyvä näin!

  VastaaPoista
 4. Oi! Helmoissa on oikein hyvä! ❤️💃🏽

  VastaaPoista
 5. Cecilia/ihantavallinenmutsi?1. elokuuta 2017 klo 8.26

  Ihanaa että jatkat kuitenkin bloggaamista! Kauhistuneena luin ensimmäisiä lauseita. Uusi nimi on aika osuva kyllä! :) tsemppiä tulevaan<3

  VastaaPoista
 6. Kauniit kuvat ja hyvä uusi nimi! Onnea uudistuvalle blogille!

  VastaaPoista
 7. Ihan loistava nimi ja komppaan muutosta. Jos jokin ei enää tunnu omalta niin sille täytyy tehdä jotain. Kauneuteen liittyvät postaukset saavat ainakin minut klikkaamaan linkin auki. ;) Tsemppiä uudelle alulle!

  VastaaPoista
 8. Huh kun säikähdin että lopetat mutta onneksi et, tämä on blogi jonka jokainen juttu on tullut ja tulee luettua vastaisuudessakin! Kiitos siis mahtavasta blogista ja uusi nimi on loistava 😘

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥