lauantai 1. heinäkuuta 2017

DIY-ideoita lastenhuoneeseen

Leon huone on ikuisesti kesken. En taida koskaan saada sitä valmiiksi, koska ideat vaihtuvat aina ennen kuin edellistä visiota on toteutettu loppuun. Jos jotain hyvää, niin ainakin ideoita riittää. 

Keräsin tähän yhteen viimeisimpiä lastenhuoneeseen liittyviä diy-juttuja.Paikka korteille ja kuville syntyi vanhasta pyykkitelineestä. Nykyään tätä ei enää Leon huoneesta löydy. Lähti kierrätykseen.


Itse piirretyt sisustustaulut ilostuttivat aikansa, mutta näitäkään ei enää nykyään huoneessa ole. Nämä on piirretty itse tai tietokoneen näytön avulla. Kuvien kehykset ja paljon paljon muuta on washiteipistä. Washiteippi on siitä kivaa, että sitä voi läiskiä seiniin ihan surutta. Siitä ei jää mitään limaa ja se on helppo irrottaa. 


  
Liitutaulutarraa meiltä löytyy kaapin ovesta. Tarraa on helppo käsitellä ja siitä voi leikata just omaan makuun sopivia paloja.


Dc-fix tarrasta leikattu nalle hymyilee hyvät yöt Leon sängyn suuntaan.


Tuttisankarin tutit muuttuivat magneeteiksi ja osa pääsi lastenhuoneen seinälle kehyksiin muistoksi.


Tällä hetkellä huoneessa on edelleen kesken lipaston maalaus ja muutama muu pienempi projekti. Siistiä tää huone ei ole nähnytkään. Haluisin ostaa uuden sohvan ja erilaisen pöytäryhmän, mutta oikeasti kaiken mahduttaminen todella pieneen huoneeseen on haastavaa. Ehkä kesän lopuksi Leon huone on valmis tai ainakin valmiimpi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥