tiistai 25. heinäkuuta 2017

Ei vauvaa kiitos!

Oon kirjoittanut useasti vauvakuumeesta. Siitä, kuinka ajatukset poukkoilevat vauvoissa vähintäänkin yhtä paljon, kuin miesten väitetään ajattelevan seksiä. Vauvakuume sumentaa ajatukset ja jotenkin kaikki muu tuntuu hailealta tai yhdentekevältä. Kunhan olis vauva.


Pahimman vauvakuumeen aikana tein raskaustestejä just for shits and giggles. Jos testissä näkyisi vaikka jotakin; luonnonvalossa, läpivalaistuna tai taskulampun alla kellarissa, ainakin melkein. Olin ku pikkukoira valeraskaana –  vähän siellä täällä inisemässä ja nuuhkimassa.

Pikkuhiljaa vauvakuume laantui. Liekö tuolla taaperon "eieiei" -vaiheella olevan jotakin sen kanssa tekemistä. Ei vauvaa nyt, eieiei. Kaikki on just nyt just sopivan helppoa. Töissä on hauskaa ja arki ilman työntekoa tuntuisi tällä hetkellä ihan kummalliselta. Tekee hyvää paeta kodin kohoavia pyykkikasoja työpöydän taakse. Palkkapäivä tuntuu nyt ihanammalta ajatukselta kuin kolmen kilon paketin puskeminen alakerrasta ulos. Raskaustestit eivät ole enää huvituksen aihe. Tiedän, että vauvakuume tulee vielä joskus, mutta ei nyt. Nyt vauva ei kuulu meidän suunnitelmiin. Elämä tuntuu kuitenkin antavan mulle aina jotakin kuumeilun aihetta. Tällä kertaa tässä perheessä podetaan matkakuumetta, eikä mitä tahansa pakettimatkakuumetta vaan sellaista "jätetään kaikki ja lähdetään pois" -kuumetta. Ensi vuonna me pakataan reput ja lähdetään, mutta siitä lisää myöhemmin. 

2 kommenttia:

Kiitos kommentista! ♥