perjantai 28. heinäkuuta 2017

Tältä näyttää meidän lastenhuone.

Hallelujaa poika päiväunilla, kuten näkyy ja mä sain aamulla siivottua lastenhuoneen kerrankin järkevään kuntoon. Älkää kuitenkaan eläkö harhaluulossa, että tää huone näyttäisi oikeasti aina näin hyvältä. Viimeksi tänään sain miniromahduksen, kun taapero tuijotti silmiin ja samalla kumosi ison laatikollisen legoja lattialle. Siitäs sait äiti. Ja hävettää jo valmiiksi, kun Nea on tulossa kylään ja loppu kämppä sitten näyttääkin just siltä, että oon keskittänyt voimavarani vain lastenhuoneeseen. 


Käytiin eilen Leon kanssa Porvoossa, josta löytyi ihanat autotaulut. Leo on hulluna autoihin, joten ne sopii hyvin tän pojan huoneeseen. Vaihdoin antiikinruskean taustapaperin molemmista tauluista vielä valkoiseksi. Sopii paremmin tämän vuosituhannen lastenhuoneeseen, vaikka kovasti vanhoja juttuja rakastankin. Alunperin lastenhuone on ollut lattiasta kattoon vaaleansinistä. Pikkuhiljaa toiseksi väriksi ilmestyi minttu ja nyt myös puun väri. Lipasto on vielä ovia ja vetimiä vailla. Ne odottavat maalaustaan tuolla lukemattomien projektien maailmassa, eli sohvan alla. Joskus sitten. 

Vanhempieni varastoa kaivellessa iskin silmäni tähän pulpettiin, joka sopii just täydellisesti tuohon nurkkaan.  Vielä hetki sitten tuossa pulpetin tilalla oli valkoinen pieni pöytäryhmä. Osa tauluista huoneessa on mun äitini maalaamia. Lisää niistä voi kurkkia täältä. Taulujen lisäksi oon pikkuhiljaa kerännyt kaikenmaailman kortteja, jotka on washiteipillä kiinnitetty. Washiteippi on halpa ja helppo tapa muuttaa huoneen värimaailmaa ja tyyliä. Ennen ruskean pikkusohvan tilalla oli turkoosin värinen korisohva. Hermostuin kuitenkin siihen kuinka paljon  tilaa se vei, joten se lähti uuteen kotiin. Tämä nallesohva on ollut itselläni lapsuudessa. Vaikka ennen naureskelin äitini tarvetta säilyttää tavaroita, oon nyt aika onnellinen tästäkin ihanuudesta. 


Kaiken kaikkiaan pieneen huoneeseen on ahdettu paljon tavaraa, joka oikeastaan kostautuu kepeästi silloin kun leikit aloitetaan. Vaikka oon tehnyt paljon karsintaa turhista tavaroista, on edelleen olo, että me hautaudutaan tänne. Tavaramäärä on kuitenkin aika huono peruste muuttaa isompaan asuntoon, kun henkilömäärä kuitenkin pysyy samana. Tavara-ahdistus on kai myös hyvä syy pakata tärkeimmät reppuun ja lähteä ulkomaille. 


Mitäs tykkäätte? Tuliskos jotain ideaa minkälainen laatikko tai arkku tänne sopisi valtavan legomäärän säilytykseen?

6 kommenttia:

 1. Voi miten suloinen huone <3 Meilläkin kovasti nyt sisustetaan mielikuvissa tulevaa tytön ja pojan huonetta. Ei viitsi ihan pinkkiä enää olla, kun poitsu muuttaa sinne myös jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
 2. Mä niin rakastan Leon huonetta 😍 Tosi ihana ja persoonallinen niihin kaikkiin mustavalkoisiin mitä näkee joka kodissa nykyään 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh no meillä ei paljon mustaa ja valkoista näy 🙈❤️

   Poista
 3. Ihana huone <3 Meillä vielä pärjätään lelunurkkauksella. Jos vuoden - parin päästä löydettäisiin neljälle sopivampi koti :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥