maanantai 7. elokuuta 2017

Musta ku ei mitään vloggaajaa tuu! + EKA VIDEO

Vielä puol vuotta sitten vaahtosin, etten osais kuvitella itteäni tekemässä mitää vlogeja. Miksei kirjoittaminen muka riittäisi? Kyllä se ehkä lukijoille riittäisikin, mutta huomasinpa kaipaavani ite jotain vaihtelua. Arjesta ei saa enää samalla tavalla postausaiheita irti niin ku kotiäitinä ollessa, joten täytyy keksiä muita juttuja. Hiljaa oleminenkaan ei oo mun juttu. Tää video oli työn ja tuskan takana, koska tietokone on hidas kun lapsuuden Windows -95, mut nyt se on siellä. 


Toinen video on jo hyppysissä, mutta sitä ennen olisi kiva kuulla onko teillä jotain juttuja mitä katsoisitte tai lukisitte mielellänne? 
Videon lisäksi vinkkaan myös siitä, että pistäkää blogi lukulistalle Facebookissa. Sinne päivittyvät sekä videot että postaukset. Facebook ei hyväksyny blogin nimen vaihdosta, jonka takia blogilla on nyt täysin bränärit sivut siellä. Palataan taas! Ai niin ja kaikki kunnon vloggaajat kai sanoo jotain, että tilaa jos tykkäsit. En tosin väitä vielä itteäni kunnolliseksi, mut silti. 

6 kommenttia:

  1. Ihana ensimmäinen video!! 😊. Oli hyvin herttainen! 👌

    VastaaPoista
  2. Tosi ihanasti toteutettu video, ehdottomasti lisää! En kestä mikä mini jäbis teillä asuu, hurmuri Leo. ❤️

    VastaaPoista
  3. Ihana tuo jammaileva festari-tyyppi <3 Toinen niin fiiliksissä :) Tutun näköistä meininkiä teillä. Ja legot, onko ne pakko aina kaataa lattialle! Kun on viidennen kerran kerännyt ne takas laatikkoon, ei paljoa naurata, kun tyyppi kaataa ne taas lattialle.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥