tiistai 12. syyskuuta 2017

Kaunis siivousta helpottava automatto

Yhteistyössä Kiddex - Play and Go

Mä tuskailin tuossa joku aika taaksepäin sitä kuinka meillä ei ole mitään fiksua säilytyspaikkaa duploille, joita on p a l j o n. Hyvin mielin tartuin siis yhteistyöehdotukseen – jotakin jolle on oikeasti tarve, jees!


Play and Go on leikkimatto että iso lelusäkki. Tämän voi avata automatoksi ja leikkien loputtua sulkea pussin ja miljoonat tilpehöörit sen sisään. Meidän kaikki duplot (ja vähän extraa) mahtui hyvin tämän sisälle. Mä kun olen siivoojista tehokkain ja tykkään piilottaa asioita sen sijaan, että laittaisin ne oikeille paikoilleen. No, mutta nyt tämän myötä duplot pysyvät ainakin teoriassa samassa paikassa. Tää on ehdottomasti yksi siivousta nopeuttava ratkaisu  kaikille niille pienille vitkuttimille, joita kukaan ei kerää riemusta kiljuen yksitellen paikalleen. 
Kuoseja on monia. Autorata oli helppo valinta, koska meiltä ei vielä löydy perinteistä automattoa lastenhuoneesta. Tuskin tulee löytymäänkään, koska meidän valkoinen koira on todella huono yhdistelmä mustan kuosin kanssa. Play and Go hoitaa nyt hienosti automaton virkaa. Jos 140cm halkaisijamitta kuulostaa liian isolta, niin vastikään ilmestyi myös minimallisto vaaleilla kuoseilla.Blogin instassa alkoi juuri arvonta, jossa voit voittaa Plantoysin suloiset minikokoiset liikennemerkit, jotka sopii just loistavasti esimerkiksi autorataleikkeihin. Settiin kuuluu 14kpl liikennemerkkiä. Käy osallistumassa Helmoissa instassa.

1 kommentti:

  1. Ompas näppärän oloinen, kun niitä duploja on joka paikassa ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥