perjantai 20. lokakuuta 2017

Äitiystävät ovat vain enterin päässä

Äitiyden myötä monet vanhemmat ystävät ovat jääneet vähän omaan lukuunsa. Ruuhkavuosina on vaan yksinkertaisesti helpompaa istuttaa kaksi taaperoa maissinaksuineen samaan leikkikehään, kuin yrittää sovittaa lapsettomia menoja rattaiden ja potalla istumisten väliin. Vaikka tärkeitä ystäviä tietty edelleen ovatkin. Elämä on vienyt mennessään – välimatkat kasvavat, kaikki ovat työssäkäyviä ja muutenkin aikataulujen yhteensovittaminen on yksi monen eiein summa. Yllä olevat kuvat ottanut Julia @Sininen norsu ja samettikarhu -blogi

Kyllästyin joku aika sitten siihen, että istuin viikonloput ja monet illat kotona, koska samanhenkisiä ystäviä on enää kourallinen. Pistin viiniseurahakuilmoituksen yhteen äidillisten ryhmään, jonka seurauksena sosiaalinen elämä on taas piristynyt. Kukaan ei ymmärrä yhtä hyvin kuravaatteista tulevia hiekkakasoja, liberohelvetinklubikoodeja ja kauppojen autokärrytragedioita niin kuin toinen äiti. 

On siistiä, kuinka nykyään uusien ystävien etsimiseen ei vaadita kirjepalstaa, ovelta ovelle kiertelyä tai pelkästään kaihoisia katseita naapuripöytiin. Ihmiset ovat vain muutamien kirjaimien ja enterin takana – ihan niin kuin mulle tärkeät naiset – Kaksplussan verkostolaiset. Tärkeintä mitä blogi on mulle antanut, on ystävyyssuhteet ja vertaistuki.

Mistä päästäänkin kehnona aasinsiltana siihen kuinka oltiin reilu kuukausi sitten Kaksplussan verkostolaisten kanssa Kampin Radisson Blu Royal hotellissa juhlimassa Laitilan olutmaistelun ja viinin merkeissä. Jenni, Petra ja Nea tekivät ison työn tilaisuutta järjestäessään, ja minä paska en ole saanut aiheesta kirjoitettua sanaakaan. No, se oli semmoinen mukavan rento, lapseton, kovasti kuvattu ja shotillinen tilaisuus.Klikkaa itsesi Instan arvontaan tästäEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥