tiistai 10. lokakuuta 2017

Kuinka jaksaisi työpäivän jälkeen?

Taas ollaa päästy siihen pisteeseen, ettei oikeastaan ole mitään ihmeempää kirjoitettavaa, mutta tulin silti kertomaan sen tänne. Syksyn ja pimeyden myötä mieli on painunut alemmaksi ja väsymys on jäätävää. Tuntuisi hölmöltä kirjoittaa nyt mitään 5+1 postauksia höpönlöpö jutuista. Into aktiiviseen kirjoittamiseen on jäänyt sen myötä kun illat ja aamut sulautuvat yhteen ja päivät toistuvat samassa kaavassaan. Syysflunssa tekee tuloaan ja olo on kaikkea muuta kuin mitään inspiroivaa. 

Energiaa ei oikeastaan ole mihinkään ylimääräiseen enkä jaksa nyt just esittää yhtään pirteämpää kuin oikeasti oon. Odotan vain meidän perheen kylpyläviikkoa marraskuussa eikä onneksi jouluruokiinkaan ole enää kuin 11 viikkoa. On tosi vaikeaa olla ihan carpe diem ja elää hetkessä kun se hetki on ihan samanlainen kun edellisenä tiistaina, ja sitä edellisenä ja sitä edellisenä ja... 

Kuva: Lipsonen photo / Nea Lipsonen

Kuva: Lipsonen photo / Nea Lipsonen

Työpäivän jälkeen en jaksa jauhaa yhtään mitään muuta ku ruokaa ja leukojani. Kaikki sosiaalisuuden tankeista on kulutettu loppuun. Ehkä hieman introvertti tai sitten vaan ihan suomalaisittain juro ja helposti kuluva. Kuka oikeasti enää jaksaa lätistä kun on puhunut kahdeksan tuntia muiden vaivoista puhelimessa? En minä ainakaan. Senpä takia parkkeerasin perseeni taas tänään suklaan kanssa sohvalle silleen, että päässä pyörii vaan silmät. Ihan hissunkissun.

Rauhallista viikkoa kaikille! 

P.s postauksen tyylikkäät kuvat ottanut Nea, kurkkaa lisää Instagramista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥