tiistai 6. helmikuuta 2018

Muutto uuteen kotiin ja surkeiden sattumusten sarja

Muutettiin viime kuun lopussa isompaan asuntoon. Muuttokuorma alkaa nyt pikkuhiljaa olemaan purettu. Tavarat pyörivät tosin lattialla laatikoiden sijaan, mutta sehän nyt ei oikeastaan ole mitään uutta. Oon heittänyt julmetusti tavaraa roskiin, vienyt kiertsiin ja myynyt Facebookin kautta. Vanhasta kämpästä paljastui aivan kammottavat määrät pölyä ja silppua kun huonekalut oli kannettu ulos. Kun oli aika siivota vanha koti, makasin itse kuumeessa kotona ja mies sai hoitaa siivouksen yksinään. Se olikin tautien enkka vähään aikaan, koska sain kolme melkein yhden hinnalla; nielutulehdus, silmätulehdus ja poskiontelotulehdus ja tadaa – muuttoviikolla!Uudessa kodissa kuivataan vessan kosteusvauriota, joka paljastui samalla viikolla kun me saatiin avaimet käteen. Kuinkas muutenkaan. Oon vauhkonnut puhelimessa oikeen emäntänä ja esittänyt tietäväni paljonkin vessaremonteista. Onneksi homma menee yhtiön takuukorjauksen piikkiin, joten meille ei tule harmia, mitä nyt suihkussa ei voi käydä. Kuka tommosta luksusta osaisi kaivatakaan kun puhaltimet puhaltavat trooppista ilmaa vessassa niin, että pelkkä pöntöllä istuminen saa hikoilemaan. Onneksi mummola on naapurissa.


Sisustuksen suhteen moni asia on mennyt uusiksi. Kokosin viinihyllyn saksilla ja naulasin ensimmäisen taulun seinälle pinkillä vasarallani. Missä pinkki ruuvimeisseli on, sitä ei tiedä kukaan paitsi ehkä taapero. Kokovalkoiset huonekalut ja beiget sisustustyynyt saivat mukaansa mustaa, vaaleanpunaista ja liilaa. Niistä sitten joskus lisää.

Lähdetään ihan just matkoille ja kuulkaa, ihan Ruotsiin asti. Ei tarvi kadehtia. Paetaan sotkua ja kaaosta, niin kun se nyt mitään auttaisi. Lomakin on palkatonta. Tulisiko joku laittamaan tavarat paikoilleen kun ollaan poissa? Niin ja koska äitini on kuitenkin tämän julistuksen myötä huolissaan, niin varkaat; ottakaa huomioon, että kamera, joka taitaa olla kallein tavarani on matkassa mukana. Ei ole mitään varastettavaa, mutta jos käytte niin viettekö ne kierrätyskeskukseen menevät tavarat samalla? Kiitos!

P.s uusi koti on ihana, muttei koskaan edustuskunnossa. Enkä jaksa esittää, että se olisikaan. 

3 kommenttia:

  1. Onnea uuteen kotiin! Kaunista teillä ♡ Mistä tuo valkoinen puusohva on ostettu?

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! ❤️ Mun vanhemmilta alkuperiään, mutta Jyskistä ostettu 😂👍🏻

    VastaaPoista
  3. Sulla on niin ihania kuvia täällä blogissa! Etenkin nämä asuntokuvat on todella kauniita :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥