maanantai 31. joulukuuta 2018

Viimeiset blogijuhlani Kaksplussan äitibloggaajana

Bloggaaminen on ollut mulle joskus todella tärkeä henkireikä. Me, jotka joskus aloittelimme kirjoittamista yhtä aikaa, alamme olemaan enemmän ja vähemmän eläköityneitä hommassa. Lapset ovat kasvaneet isoiksi, aiheet kuluneet ja elämä vienyt eteenpäin. Joulukuun alussa osa meistä  kuitenkin lähti Tampereelle viettämään pikkujouluja, blogijuhlia. Oli taas ihana herätä siihen, kuinka normaalia siinä porukassa on kaivaa kamera ja objektiivit laukusta ja kuinka sosiaaliseen mediaan itsensä jakaminen ei ole mikään kummallinen, saati somerömpsän tittelin arvoinen asia. Kuinka oonkaan kaivannut näitä Kaksplussan naisia, joista on tullut ihan sydänystäviä vaikka asutaankin ihan eri puolilla Suomea.Aloitettiin pikkujoulut Lempäälän Ideaparkissa. Ekana meillä oli tanssitunti, jonka järjesti upea Manu Uimi Pirkanmaan tanssiopistolta. Monesti ei tule tanssittua korkkarit jalassa, muuten kuin ehkä  (kolmen) promillen humalassa baarissa. Tunti oli ihan älyttömän hauska. Jos välimatka olisi pienempi, menisin varmasti uudestaankin.Tanssitunnin jälkeen siirryttiin Ideaparkin kokoustilaan, joka oli iso ja meidän pieni poppoo mahtui sinne enemmän kuin hyvin. Ideaparkissa on muuten kokoustila myös karaokemahdollisuudella. Välipalat saatiin Ideaparkin Subwaystä ja juomatarjoilu hoitui Olvilta.
Ideaparkista jatkettiin matkaa Tampereen Omppu hotelliin, josta halukkaille järjestyi huoneet. Olin positiivisesti yllättynyt, koska mun viime kokemus Ompusta on vuosien (ja täytyykö taas mainita, että promillien takaa). Huone oli suht iso, siellä oli jääkaappi ja telkkari, jonka sai yhdistettyä suoraan Youtubeen ja bilemusiikille. Aika ihanteellinen paikka erityisesti näin pikkujouluihin yhdistettynä. Ilta jatkui Tampereen uuteen Naima yökerhoon, josta oli upeat näkymät pardon my kaupunkititetämys - sinne jonnekin alas ja ulos. Me pidettiin Nutturalla blogin Klaran kanssa lippua viimeisenä ylhäällä ja könyttiin hotellihuoneeseen joskus vähän viiden jälkeen. Se on kuulkaa älyttömän vaikeaa päättää, että mitä pizzaa sitä baarin jälkeen haluaisi syödä. Hotellihuoneeseen kömmittyäni raikasi huoneessa Netflixin tunnarit ja Kaunis Karuselli blogin Tanja kuorsasi tyytyväisenä kännykkänsä vieressä. 


Mutta viimeiset blogijuhlat vai? Oon miettinyt blogin lopettamista jo jonkun aikaa. Blogin kokonaan lopettaminen tuntuu hassun isolta päätökseltä, onhan tämä kulkenut mukana jo pienen ikuisuuden. Postaustahti on hidastunut ja tekstit päämäärättömämpiä höpönlöpötyksiä. Tavoitteellisuus tältä hommalta on tippunut kokonaan, jonka vuoksi olen päättänyt jäädä pois  myös Kaksplussan riveistä ja antaa paikkani jollekin, joka tituleeraa itseään äitibloggaajaksi. Sitä mä en enää ole. 

Summa summarum; hyvät bileet, naiset on kultaa ja Kaksplussalle sanon kiitos ja morot! Blogini poistuu kaksarilta 18.1.2019. Uusi vuosi, ei kujeita. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥